Τη Δευτέρα 29/9 ξαναγεννιέται ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας

tov

Από την προσωρινή διοίκηση του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Σας καλούμε στις 29-9-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.30 μ.μ., στο φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, για να λάβετε μέρος στις εκλογές ανασύστασης του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας.

Ο ΤΟΒ αναγνωρίστηκε με την υπ' αριθμ. 742/1958 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας. Είκοσι άξιοι και δημιουργικοί Βεροιώτες αποτέλεσαν τα ιδρυτικά μέλη. Το έργο τους υπήρξε πολύμορφο και μεγαλειώδες.

Η ανασύσταση του ΤΟΒ δίνει την ευκαιρία στους σημερινούς νέους και νέες της Βέροιας να αδράξουν τη σκυτάλη! Βαρύ και υπεύθυνο το έργο τους, οι δε παλαιότεροι θα αποτελούν τα αγκωνάρια του νέου οικοδομήματος.

Όλοι γνωρίζουμε, ότι η Πατρίδα μας, ο Δήμος μας και ο παραγωγικός Νομός μας, ζουν τα τελευταία χρόνια αφόρητη και καταστροφική οικονομική παρακμή.

Τα άρθρα του Καταστατικού του Ομίλου, ξεκάθαρα μιλούν για Δημιουργία και Ανάδειξη του φυσικού, ιστορικού και θρησκευτικού πλούτου του Δήμου μας και του Νομού μας. Ο Νομός μας είναι Ευλογημένος.

Όλοι μαζί, μπορούμε να αναδείξουμε μικρούς και μεγάλους μοχλούς Τουριστικής Ανάπτυξης. Μην περιμένουμε από τους άλλους. Πρώτοι εμείς θα βγάλουμε προς τα έξω τις δυνάμεις που έχουμε!

Το προσωρινό συμβούλιο
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ (πρώτος πρόεδρος)
Χαρά Λάμπρη
Ισαβέλλα Κωνσταντούδη
Κώστας Τσιτλακίδης
Ζήσης Πατσίκας
Θεόδωρος Πολυχρονιάδης".