Πρέπει να αλλάζετε συχνά σαμπουάν και conditioner;

 conditioner

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Σας έχει φανεί ποτέ ότι το αγαπημένο σας σαμπουάν και conditioner έχουν σταματήσει να είναι αποτελεσματικά; Η βασική αιτία που συμβαίνει αυτό είναι τα υπολείμματα από την υπερβολική χρήση προϊόντων styling, οι αλλαγές του καιρού ή οι αλλαγές στο χτένισμα.

Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να αλλάξουν τη συμπεριφορά και την υφή των μαλλιών σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι το σαμπουάν και το conditioner που χρησιμοποιείτε δεν κάνουν πια τη δουλειά τους. Για να αντιμετωπίσετε τη συσσώρευση υπολειμμάτων από προϊόντα styling, λουστείτε μία φορά με ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό.

Μία άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μία διαφορετική έκδοση, ελαφρύτερη ή πιο πλούσια, του σαμπουάν και conditioner που χρησιμοποιείτε, προσαρμόζοντας έτσι τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στις αλλαγές των μαλλιών σας. Για παράδειγμα, εάν το καλοκαίρι χρησιμοποιήσατε ένα σαμπουάν και conditioner για όγκο στα μαλλιά, ίσως διαπιστώσατε ότι ένα σαμπουάν ή conditioner για ενυδάτωση έχει καλύτερο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του ξηρού κρύου του χειμώνα, όταν η υγρασία και ο ιδρώτας δεν επηρεάζουν τον όγκο των μαλλιών σας.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα σαμπουάν, conditioner, προϊόντα styling και εντατικής περιποίησης που χρησιμοποιείτε είναι καλής ποιότητας! Οποιαδήποτε και αν είναι η αιτία πάντως, το γεγονός είναι ότι οι τρίχες των μαλλιών σας ουσιαστικά είναι «νεκρός οργανισμός», επομένως δεν μπορούν να αναπτύξουν ανοχή σε ένα προϊόν.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711