Νοσταλγία: Βγήκε το ζευγάρι του τελικού

basket

Την Τεταρτη 10 Ιουνίου είχαμε τους δυο αγώνες για τα ημιτελικά του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ . Τέσσερις ομάδες πάλεψαν με περίσσιο πάθος , δύναμη και πάνω απ'ολα αγάπη για το άθλημα , συμπληρώνοντας τα ζευγάρια του μεγάλου και μικρού τελικού . Μορφες και Texas Losers λοιπόν στον μικρό τελικό , ζευγάρι γνώριμο απο το μεταξύ τους καταπληκτικό παιχνίδι στην φάση των ομίλων . Ατλας και Παρταλια στον μεγάλο τελικό , επίσης γνώριμοι μεταξύ τους απο τους ομίλους , έδειξαν επάξια οτι ήταν οι πληρέστερες ομάδες , έχοντας στο παλμαρέ τους και 11 παίκτες συνολικά που αγωνίστηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην πόλη μας προ ολίγων ημερών .

Αναλυτικά το πρωτο παιχνίδι της ημέρας έγινε ανάμεσα στις Μορφες και τα Παρταλια , όπου ανέδειξαν νικητές τους δεύτερους σε ενα ντέρμπι δυο όψεων ανάλογικα των ημιχρόνων .

Μορφες για ενα ημίχρονο ! Πάλεψαν έτρεξαν , σκύλιασαν , αλλα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν τις ανάλογες δυνάμεις δεν τους βγήκαν και τα σουτ κι υπέκυψαν στην πληρότητα των αντιπάλων τους . Ο Ιωσηφιδης πάλευε στο σκοράρισμα , ενας εκρηκτικός στο πρωτο ημίχρονο Σκουμποπουλος και ενας Τριγωνης άπιαστος στην αμυνα , δεν ήταν αρκετοί για να φέρουν τα πάνω κάτω .

Τα Παρταλια έδειξαν για μια ακόμα φορα οτι ειναι η πιο πλήρης ομάδα του τουρνουά . Υπνωτισμένοι στο πρωτο ημίχρονο δεν έπεσαν στην παγίδα των αντιπάλων τους . Ο Τσακίρης πήρε την ομάδα απο το χέρι και με ενα σερί 10-0 έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση . Έχοντας τον αέρα της διαφοράς ελευθερώθηκαν τα σουτ και με τους Κωστογλιδη , Γεωργόπουλο και Εμανουηλιδη έγραψαν τους τίτλους τέλους στην αναμέτρηση .

ΜΟΡΦΕΣ : Τριγωνης 10, Κουλης 2, Μαυροπουλος 2, Ιωσηφιδης 19, Σκουμποπουλος 10, Τζεκος 2, Ορφανιδης 3, Χατζηκυριακίδης 1.

Παρταλια : Κασαπης 2, Κωστογλιδης 15, Δούμας 6, Γεωργοπουλος 9, Εμανουηλιδης 11, Τσακίρης 21, Ζιγρας 6.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας οι παντοδύναμοι Άτλαντες υπέταξαν τους αξιόμαχους Texas Losers , σε ενα δραματικό , μεχρι τέλους , παιχνίδι .

Η αρμάδα του Δώρη προσπάθησε να βρει ρυθμό απο την αρχή , αλλα οι δυνατοί αντίπαλοι δεν τους άφηναν σε χλωρό κλαρί . Όλα τελείωσαν οταν πήρε την φαρέτρα με τα βέλη ο Κοτζαμπασης , ο Σιασιος αν και φορτωμένος με τρία φάουλ απο νωρίς ξεκίνησε τα σπριντ και ενας πολυ καλός Τουφας που βρήκε τον καλό του εαυτό .

Πολυ καλό ξεκίνημα για τους Texas Losers που δυστυχώς δεν είχε ανάλογη συνέχεια . Ο Παντσης πάλευε μόνος με τα θηρία , ο Μανουρας εκτέλεσε απο τα 6,75 ξεσηκώνοντας την κερκίδα αλλα δεν ήταν αρκετοί για την έκπληξη . Πολλα μπράβο και μικρός τελικός για την ευχάριστη ομάδα των Texas .

Texas Losers : Παντσης 30, Νικολαιδης 4, Πυρκας 2, Αθανασίου 3, Μπιζετας 3, Ντάκος , Γαϊτανίδης , Σαββαιδης 3, Μανουρας 7.

Ατλας : Σιστακος 6, Μπογδαμπειδης , Στογιάννος , Τουφας 7, Καραθανασης , Παπαγιαννης 2, Σιασιος 11, Καραγιαννοπουλος 4, Αχτσης , Κοτζαμπασης 31, Κοζας .