Νοστολγία: Νίκη για τους "Γνωστοί και Φίλοι"

Την Πεμπτη η βροχή δεν πτόησε τους << Νοσταλγούς >> , και συνεχίστηκε η αγωνιστική με ενα παιχνίδι στο Ε.Α.Κ Μακροχωρίου ανάμεσα στους Γνωστούς κ Φίλους με την Θύελλα . Ενα δυνατό παιχνίδι που δεν έλειψαν τα νεύρα , με τους διαιτητές να επαναφέρουν την τάξη στο τελος σχεδον του 3ου δεκαλέπτου αποβάλλοντας τους πάγκους και των 2 ομάδων επειδή εισήλθαν μεσα στον αγωνιστικο χώρο . Το περιστατικό ξεχάστηκε , νεύρα της στιγμής και τα παιδια συμφιλιωθηκαν δείχνοντας οτι το Ευ αγωνίζεσθαι ειναι πανω απο όλους και ολα .

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Γνωστοί και Φιλοι με τον αρχηγό τους Κοζα να ειναι σε μεγάλη μερα , τον μαέστρο Αργυροπουλο να οργανώνει και τον Λαζο να εκτελεί απο παντού , έκαμψαν καθε αντίσταση αμυντική των αντιπάλων τους και κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγωνα .

Στην αντίπερα όχθη οι καταιγισμός τριποντων απο τους Γκοντοπουλο , Μουρατιδη και Μπουζικα δεν ήταν αρκετός για να τους κρατήσει στην ροη του αγωνα ! Πάλεψαν δυνατά με απόντα τον αρχηγό τους Κονδωνη αλλα δεν τα κατάφεραν .

Θύελλα 41 - Γνωστοί κ Φιλοι 55

ΘΥΕΛΛΑ : Σαρηγιαννιδης 3(1), Κονδωνης , Γκοντοπουλος 8(2) , Μπουζίκας 8(2), Πεχλιβανίδης 2, Ζαλωνης , Κατσιγιαννοπουλος 4, Κατσουγιαννόπουλος , Μονας 4, Βαρβερης 3, Μαυρομιχάλης 3 (1), Μουρατιδης 6 (2).

ΓΝΩΣΤΟΙ Κ ΦΙΛΟΙ : Εκμεκτσογλου , Αργυροπουλος 8, Αλεξιου 1, Αγοραστάκης 2, Αρβανίτης 8, Κυριακιδης 9, Μπιζετας , Κοζας 19 (3), Λαζος 10 (2), Τουσας , Κυβεντιδης 2, Φουτζιτζης 3, Πολυμενης.