Νοσταλγία: Νίκη για τα "Παρτάλια"

Δευτερα 6 Ιουνίου έγινε ενα παιχνίδι του τουρνουά πλησιάζοντας στην τελική ευθεία για την κατάταξη των ομίλων . Δυο ομάδες αήττητες , αλλα μονο μια θα παρέμενε μετα το τελος του παιχνιδιού και αυτή ήταν τα Παρταλια με σκορ 75-61 ενάντια στους Texas Losers .

Σε ενα πολυ δυνατο παιχνίδι με μεγαλο σκορ , επιβλήθηκαν οι περσινοί πρωταθλητές παίρνοντας και διαφορα στο τελευταίο δεκάλεπτο . Ο Κωστογλιδης πυροβολούσε απο παντού , ο Σπορελας ασταμάτητος στο ζωγραφιστό και ενας Σαζακλιδης που κατατρόπωσε καθε αμυντικό σύστημα της αντίπαλης ομάδας . Κέρβερος στα ριμπάουντ ο Γεωργοπουλος και η ομάδα του κέρδισε επάξια την πρωτιά του Β Ομίλου.

Ξεκίνησαν πολυ δυνατά οι Τεξανοι του Μπιζετα , με τον αρχηγό να ρίχνει τρίποντες βόμβες . Οι Παπαδοπουλος και Μανουρας υπερίσχυσαν στις δυο ρακέτες κρατώντας την ομάδα τους στο σκορ, ο Πυρκας έτρεξε για να πιάσει την αντίπαλη αμυνα στον ύπνο , αλλα δεν ήταν αρκετά για να τους κανουν να χαμογελάσουν στο τελος . Το τελος της φάσης των ομίλων τους βρίσκει στην δεύτερη θέση .

TEXAS LOSERS: Παπαδόπουλος 18, Μανουρας 17, Σαββαιδης 6, Σισμανίδης 2, Μπιζετας 9, Πυρκας 5, Σπυριδωνιδης 4.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κωστογλιδης 16, Σπορελας 20, Κασαπης 6, Εμανουηλιδης 9, Σαζακλιδης 19, Γεωργοπουλος 5.