Logo

Νοσταλγία: Τι έγινε στα παιχνίδια του Σαββάτου

Σάββατο 20 Μαΐου με δυο παιχνίδια συνεχίστηκε η αγωνιστική του Νοσταλγία . Στο πρωτο παιχνίδι οι Φουφουτος του Μωυσιαδη αφού τρόμαξαν με την απόδοση τους την αντίπαλη ομάδα , κατάφεραν να πάρουν την νίκη με σκορ 63-51 . Το βραδινό παιχνίδι εμελλε να είναι και το πιο δραματικό , με τις ομάδες να προχωράνε πόντο πόντο , αλλά στο τέλος η αρμάδα του Ηλιαδη έκανε το δυο στα δυο με σκορ 40-37 .

Αφού σκόραραν σχεδόν όλοι αγωνίστηκαν , οι Φουφουτος δεν άφησαν ελπίδα αντίδρασης στους αντιπάλους σε κανένα σημείο του αγώνα . Ο Νικολοπουλος βομβάρδιζε από παντού , ο Τσιμτσιριδης έτρεχε σαν βέλος και οι Παπαδόπουλος και Λαζαρου έριχναν κόρμια με την άμυνα τους .

Διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας έχουν συνηθίσει συνήθως εμφάνισαν οι Pistons του Τσαμητρου , αφού δεν διεκδίκησαν την νίκη σε κανένα σημείο του παιχνιδιού . Ο Μαυροκεφαλίδης πάλευε στο ζωγραφιστό και οι Παπαδόπουλος Βιτ. Με τον Παπαδημητριου προσπάθησαν να σώσουν τα προσχήματα .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Παπαδόπουλος Στ. 7, Τσιμτσιριδης 15, Κασάπης , Μωϋσιάδης 3(1), Στεργιοπουλος 2, Αμοιριδης 6, Σαράφης 9, Λαζαρου 2, Νικολοπουλος 19.

SLOW PISTONS: Παπαδημητριου 8, Μαυροκεφαλίδης 21, Τσαμητρος , Καπαγεριδης 2, Λελεκακης 2, Κωτσακης 2, Σπυριδόπουλος , Παπαδόπουλος Βιτ. 10, Σιδηροπουλος 2, Τσιάρας 2, Λιακοπουλος 2.

Φτάνοντας τις δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια οι Βεροια23 πήραν κεφάλι στον Β Όμιλο ! Έχοντας τον Τρομπούκη σε εξαιρετική μέρα ο οποιος σίγησε μόνο όταν βγήκε με 5 φάουλ , οι Μιχάηλιδης και Μπαλτζης κυριάρχησαν στις δυο ρακέτες και ο Τζανετος εξαιρετικός τόσο στην οργάνωση όσο στο σκοράρισμα .

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Κανελλιδης έδωσε το έναυσμα για την νίκη όντας εξαιρετικός , τον ακολούθησε σε απόδοση ο αεικίνητος Γκίνης που μαζί με τον Μαρτο πυροβολούσαν από μακριά . Στην τελευταία επίθεση όμως ένα άστοχο τρίποντο δεν έφερε το ματς στην παράταση και χάθηκε τον παιχνίδι στις λεπτομέρειες .

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβρααμ , Ευθυμιαδης , Μιχαηλιδης 9, Τρομπουκης 10(1), Ηλιαδης , Μπαλτζης 8, Λεονταράκης , Τζιμογιάννης 6, Βασιλοπουλος , Τζανετος 7.

nJOYers: Πουλτσιδης , Μουρατιδης , Μπουτζολας 1, Γκίνης 12(1), Γκαρνέτας , Μαρτος 7(1), Κανελλιδης 15, Χονδροματιδης 2 .

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb