Με δυο ματς συνεχίστηκε το Σάββατο το τουρνουά Νοσταλγία

Το Σάββατο 27 Μαΐου με δυο παιχνίδια μοιρασμένα σε ΕΑΚ και Προμηθέα συνεχίστηκε η αγωνιστική για τον Β Όμιλο του τουρνουά Νοσταλγία. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι nJOYers έκαμψαν την αντίσταση των Αρρώστων στο 4ο δεκάλεπτο και επιβλήθηκαν με τελικό σκορ 39-51.

Στο δεύτερο παιχνίδι μονόλογος για τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη που συνέτριψαν τους Βεροια23 με σκορ 71-41 , θυμίζοντας την ομάδα που πέρσι έφτασε στον τελικό .

Νωθρό ξεκίνημα για την ομάδα του Δεληφωτη , που έκανε ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο βρισκόμενη πίσω στο σκορ με 1-13 , στην συνέχεια όμως ανέκαμψε και έφτασε στην ισοφάριση με την λήξη του ημιχρόνου . Ο Βυζας ήταν ασταμάτητος , ο Νικολαιδης Δ. βράχος στο ζωγραφιστό , αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αποφύγουν την ήττα .

Ένας Κανελλιδης βγαλμένος από τα παλιά , ξεκινώντας με 4/4 τρίποντα έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ ! Ο τρίτος παίκτης σε διάστημα 3 ημερών που έφτασε τα 5 τρίποντα σε παιχνίδι . Ο Μπουτζολας σκόραρε πετώντας στον αέρα και ο Τσιγκογιαννης πυροβολούσε από μέση απόσταση καταφέρνοντας στο τέλος να κερδίσουν με διαφορά τους αντιπάλους τους . ΚαταΛυτικη η παρουσία του Κύρτσου στο ζωγραφιστό !

ΑΡΡΩΣΤΟΙ: Νικολαιδης Μ. 2, Δεληφωτης , Χατζηκώστας , Μπουλασικης, Θεοδωριδης 2, Βυζας 24 (2), Μπέκας , Νικολαιδης Δ. 9, Βασιλειαδης 2.

nJOYers: Χατζημηνιαδης , Τσιγκογιαννης 10, Γκίνης 2, Μουρατιδης , Λαφάρας 2, Μαρτος 4, Κανελλιδης 23(5), Κύρτσος , Χονδροματιδης 2 , Πουλτσιδης , Μπουτζολας 8.

Εξαιρετική εμφάνιση για τους Bad Boys , που μετά τα πρώτα 5 λεπτά δυστοκίας , πάτησαν γκάζι και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω . Ο Δουλαλας θυμήθηκε τον παλιο καλο του εαυτό πετυχαίνοντας σχεδόν τους μίσους πόντους της ομάδας !! Ο Στυκας εκτελεστής από τα 6,75 και οι Πουσατιδης , Πολυμερης κυριάρχησαν στις δυο ρακέτες με αποτέλεσμα την καλύτερη φετινή επίθεση για φέτος στο τουρνουά .

Αγνώριστη η αρμάδα του Κοουτς Ηλιαδη που δεν θύμιζε σε τίποτε την ομάδα που είδαμε τις δυο πρώτες αγωνιστικές . Θέλεις η αστοχία ; η καλή αμυντική λειτουργία των αντιπάλων ; η έλλειψη συγκέντρωσης ; η μάλλον και όλα τα παραπάνω μαζί συνετέλεσαν στην χειρότερη φετινή εμφάνιση τους . Ο Μπαλτζης και ο Μιχαηλιδης προσπάθησαν να καταφέρουν μια αντεπίθεση μαζί με τον Λεονταράκης που ήταν σκέτο << λιοντάρι>> στην άμυνα, ο Τζανετος έτρεχε πάνω κάτω , αλλά δεν υπήρχε φως στο τούνελ !!

BAD BOYS: Δουλαλας 30(1), Γώγος 4, Δομουτζης 6, Μπακαλιδης (1), Στυκας 13(3), Λιακοπουλος 5, Πουσατιδης 4, Πολυμερης 4, Γαβριλακης.

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβρααμ 3, Ευθυμιαδης , Μιχαηλιδης 9, Ηλιαδης 1, Μπαλτζης 11, Λεονταράκης 2, Τζιμογιάννης 6, Τζανετος 9.