Νοσταλγία: Τι έγινε στα ματς της Δευτέρας

Την Δευτέρα 29 Μαΐου με δυο παιχνίδια στην Εληα συνεχίστηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων. Νίκες για τα φαβορί , στο απογευματινό παιχνίδι οι Bad Boys επιβλήθηκαν των Θύελλα με σκορ 47-64 και στο βραδινό παιχνίδι οι Οκλαχωμα έφτασαν τις τέσσερις νίκες κερδίζοντας τους Αρρώστους με σκορ 58-40 .

Πάλεψε η Θύελλα για να κάνει την έκπληξη αλλά δυστυχώς η αστοχία δεν τους άφησε να φύγουν με το ροζ φύλλο . Αξιοσημείωτο ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας σκόραραν , αν μη τι άλλο δείχνοντας την ομαδικότητα που επικρατεί στο σύνολο του Κονδωνη. Δύναμη ο Μπουζίκας , αστραπή ο Πεχλιβανίδης και πολυεργαλείο ο Γκοντόπουλος . Εξαιρετικός και ο Χατζηπαυλιδης !

Δεύτερο παιχνίδι που ο Δουλαλας βρίσκει ρυθμό και είναι ασταμάτητος που σημαίνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη. Λιακοπουλος και Στυκας πυροβολούσαν από μακριά , οι Γαβριλακης και Δομουτζης κυριάρχησαν στις ρακέτες και ο Πολυμερης ακόμα κατεβάζει ριμπάουντ .

ΘΥΕΛΛΑ: Μπουζίκας 12, Πεχλιβανίδης 6, Βαρβερης 5, Μουρατιδης 3(1),Μαυρομιχάλης 5(1),Κονδωνης 4, Χατζηπαυλιδης 6, Κατσιγιαννοπουλος 3, Πιπερίδης 1, Γκοντοπουλος 2.

BAD BOYS: Δουλαλας 28, Γώγος 2, Δομουτζης 6, Στυκας 8, Λιακοπουλος 6, Πουσατιδης 4, Πολυμερης 6, Γαβριλακης 4.

Δυνατά μπήκε το σύνολο του Κουλη στο ξεκίνημα καθώς δεν ήθελε να κάνει το ίδιο λάθος όπως στο προηγούμενο παιχνίδι . Πήραν προβάδισμα στο σκορ και έκτοτε δεν το έχασαν ποτέ . Οι Διόσκουροι Μάρκοβιτης και Βλαχακης έδωσαν λύσεις στο σκοράρισμα , ο Κυριαζοπουλος έβαλε τα μακρινά Σουτ και ο Μπεκιαρίδης ήταν κυρίαρχος στην ρακέτα .

Πάλεψαν το παιχνίδι οι Άρρωστοι με τον αρχηγο Δεληφωτη να βομβαρδίζει από την γραμμή του τρίποντου , τον Νικολαιδη Δ. , να πληγώνει μέσα στην ρακέτα και τον Βασιλειαδη να εκτελεί από μέση απόσταση , αλλά ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο δεν τους άφησε περιθώρια να ελπίζουν .

ΟΚΛΑΧΩΜΑ: Κωτιαδης 4, Κούλης 2, Μάρκοβιτης 23, Βλαχάκης 13, Τσιριμπακας , Κυριαζοπουλος 8, Μπεκιαρίδης 8.

ΑΡΡΩΣΤΟΙ : Νικολαιδης Μ. , Δεληφωτης 6(2), Χατζηκώστας 2, Θεοδωριδης 9, Μπουλασικης 2, Βυζας 2, Μπέκας , Νικολαιδης Δ 10, Βασιλειαδης 9.