Νοσταλγία: Ξεκίνησαν τα προημιτελικά

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου ξεκίνησαν τα προημιτελικά στο γήπεδο Άρης Γεωργιαδης με ένα ματς που βρήκε νικητές τους Φουφουτος με σκορ 60 -41 ενάντια στους λαβωμένους nJOYers.

Νωθρό ξεκίνημα για την αρμάδα του Κοουτς Κασαπη στο πρώτο δεκάλεπτο , μετά όμως σοβαρευτήκαν στην επίθεση και πέρασαν μπροστά στο σκορ χωρίς να κοιτάξουν ξανά πίσω . Οι Τσιμτσιριδης και Παπαδόπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ασταμάτητοι στο σκοράρισμα , ο Νικολοπουλος εγγύηση από μέση απόσταση και ο Λαζαρου έβαλε τό πιο θεαματικό καλάθι του αγώνα !!

Λαβωμένοι με πολλές απουσίες και κυρίως αυτήν του αρχηγού Κανελλιδη, πάλεψαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά τους λύγισε η αστοχία . Ο Γκαρνέτας ήταν εκπληκτικός μέσα στο ζωγραφιστό και μαζί με τον Πουλτσίδη κέρδισαν πολλές μάχες . Ο Γκίνης με τους Μαρτο και Λαφάρα έβαλαν τα Σουτ και ο Μπουντζολας ακόμα βρίσκεται στον αέρα για ριμπάουντ !

Κλείνει ο κύκλος για τους νεοφώτιστους που αν δεν υπήρχε η συγκυρία με τις απουσίες ίσως να προχωρούσαν και ένα βήμα παραπάνω , καθώς και το πάθος και η θέληση φάνηκε ότι υπήρχε !

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Παπαδόπουλος 15, Μωϋσιάδης 2, Τσιμτσιριδης 16, Στεργιοπουλος 4, Αμοιριδης , Σαράφης 11, Λαζαρου 2, Καλαντζόπουλος , Νικολοπουλος 10

nJOYers: Γκαρνέτας 8, Γκίνης 7, Λαφάρας 4, Μαρτος 7, Μουρατιδης 4, Μπουντζολας 7, Πουλτσιδης 4.