Νοσταλγία: Βγήκε το ζευγάρι των τελικών

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου έγιναν δυο δυνατά παιχνίδια για τα Ημιτελικά του θεσμού . Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι τα Παρταλια επιβλήθηκαν των Oklaχώμα με σκορ 50-38 και στο δεύτερο παιχνίδι οι Φουφουτος κέρδισαν τους Bad Boys me 38-69.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η αρμάδα του Εμμανουηλίδη αποδείχτηκε πιο σοβαρή στην επίθεση και εύστοχη στις βολές με τον Κασαπη να οδηγεί την ομάδα επιθετικά και τον Παππα να καθαρίζει στο ζωγραφιστό . Νίκη για τα Παρταλια και πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για μια ακόμη χρόνια .

Ξεκίνησαν δυνατά οι Oklaχώμα με την άμυνα να είναι το δυνατό τους σημείο αλλά τους πρόδωσε η επίθεση . Η αστοχία σε συνδυασμό με τα πολλά φάουλ δεν τους άφησε να βρουνε ρυθμό και να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στον αγώνα . Ο Παπανικολαου σκόραρε, ο Βλαχακης και ο Μπεκιαρίδης πάλεψαν με τα θηρία αλλά δεν ήταν αρκετοί . Ραντεβού στον μικρό τελικό για την ομάδα του Basilis Koulis.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κασάπης 17, Γεωργοπουλος 6, Μπερσος 5, Παππας 8, Γκιλιοπουλος , Εμμανουηλιδης 5, Κωστογλιδης 9..

OKLAΧΩΜΑ: Μάρκοβιτης 9, Παπανικολάου 15, Κουλης , Κυριαζοπουλος 2, Βλαχάκης 6, Κορυτσαίος 4, Τσιριμπακας , Κωτιαδης , Μπεκιαρίδης 2.

Κατώτεροι των περιστάσεων εμφανίστηκε η ομάδα του Μπακαλίδη καθώς δεν μπήκε στο πνεύμα του ματς σε κανένα σημείο του αγώνα . Πολλές λάθος πάσες και λάθος αλλαγές στην άμυνα τους κόστισε ακριβά . Οι Δουλαλας και Δομουτζης σκόραραν όσο μπόρεσαν , ο αρχηγός Μπακαλιδης προσπάθησε με μερικά Σουτ αλλά δεν κατάφεραν να ορθοποδήσουν .

Ρεσιτάλ για μια ομάδα αποδείχτηκε ο ημιτελικός καθώς η αποφασιστικότητα της ομάδας του Μωυσιαδη ξεχείλιζε . Με ένα επιμέρους σκορ 5-28 στην πρώτη περίοδο έριξε τους τίτλους τέλους αρκετά νωρίς . Ο Τσιμτσιριδης ασταμάτητος για ένα ακόμα παιχνίδι , ο Παπαδόπουλος βέλος στην επίθεση και ο Νικολοπουλος με τον Αμοιρίδη εκτελούσαν από απόσταση .

BAD BOYS: Δουλαλας 14(3), Γώγος 2, Δομουτζης 9, Μπακαλιδης 5(1), Στυκας 2, Λιακοπουλος 1, Πουσατιδης 5, Πολυμερης , Γαβριλακης .
ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Παπαδόπουλος 14, Μωϋσιάδης 2, Τσιμτσιριδης 22(3), Στεργιοπουλος 4, Αμοιριδης 11(1), Σαράφης 5(1), Λαζαρου , Νικολοπουλος 11(3).