Logo

Ο Τυριακίδης προπονητής στους Αετούς Βέροιας

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντάνη (Ιορδάνη) Τυριακίδη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο 43χρονος (08/09/1973) προπονητής έχει σημαντικές παραστάσεις ως αθλητής αλλά και επί μία πενταετία ως προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης, ομάδας της γενέτειρας του.

Αγωνιζόμενος στην καριέρα του σε υψηλό επίπεδο, θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του τους Αετούς, που κάνουν το παρθενικό τους ταξίδι τη φετινή σεζόν.

Έχει διατελέσει επί μία 10ετία παίκτης του Φίλιππου Βέροιας (η πρώτη του θητεία για δύο χρόνια από το 1990 έως το 1992, με παρουσία στη Β Εθνική) αλλά και σε Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης, Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, ΓΕ Βέροιας, ΓΑΣ Έδεσσας, Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών και μέχρι πρότινος στον ΑΟΚ Βέροιας.

Στο τεχνικό τιμ θα βρίσκεται και ο Κωστής Γαβριηλίδης, προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ Βέροιας, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των αθλητών.

Με τις σημαντικές γνώσεις του λόγω της φοίτησης στο Τμήμα Sports Science με ειδικότητα στο μπάσκετ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, θα σχεδιάσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τέλος, μετά και την άτυπη συγκέντρωση της διοίκησης με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες (Τετάρτη 23/8), θα ανακοινωθεί και το πλήρες ρόστερ που θα λάβει μέρος τόσο στο Κύπελλο της ΕΚΑΣΚΕΜ όσο και στη Β Κατηγορία.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb