Τι έγινε στα δυο ματς του Νοσταλγία την Δευτέρα

Δευτέρα 4 Ιουνίου με δυο παιχνίδια συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση όπου κέρδισαν τα φαβορί . Στο πρώτο παιχνίδι οι Τέξας ξέσπασαν πάνω στους Gurus με σκορ 74-36 φτάνοντας τις 4 νικες και στο δεύτερο παιχνίδι οι Μορφές κέρδισαν τους Αβάνα με σκορ 44-54 .

Φόβου τους Τεξανους ! Μετά την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι η αρμάδα του Μπιζετα Α. ξέσπασε στον αντίπαλο της ! Ο αρχηγός θύμισε τις περσινές καλές εμφανίσεις του βομβαρδίζοντας από τα 6,75 , ο Πυρκας επιβεβαίωσε την φετεινη του τρομερή κατάσταση και ο Ντοβας ήταν ασταμάτητος σκοράροντας από παντού .

Δεν άντεξαν οι παίκτες του Κυβεντίδη στην πίεση των αντιπάλων , δεν πτοήθηκαν όμως και επιδόθηκαν σε ηλιοθεραπεία !! Ο έτερος Μπιζετας πάλεψε μέσα στην ρακέτα , ο Τζουρτζιας προσπάθησε να σκοράρει και οι Αλεξίου με τον Δέλλιο έκλεισαν την άμυνα , αλλά δεν κατάφεραν πολλά πράγματα .

TEXAS LOSERS: Πυρκας 14, Τσιπης 13, Μπιζετας 17(2), Ντοβας 16(2), Ζερβας 5, Σπυριδωνιδης 2, Χατζης 2, Μανουρας 5(1).

BASKET GURUS: Τσιγαρας 8, Δέλλιος 3(1), Πολυμενης , Αλεξιου 4, Σαλαμάνης , Μπιζετας 9, Τζουρτζιας 8(1), Χωματάς , Παυλιδης 2, Κυβεντιδης 2.

Δύσκολο βράδυ για τις Μορφές γιατί οι αντίπαλοι τους αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι , όμως στο τέλος τα κατάφεραν . Ο Τζιουμακης ήταν το Α και το Ω στην επίθεση σκοράροντας ακατάπαυστα , ο Χριστοφοριδης ήταν λίρα εκατό και ο Σκουμποπουλος σκόραρε από μέση απόσταση με τους Τριγωνη και Παπαστεργίου να καθαρίζουν τα ριμπάουντ .

Προσπάθησαν οι αξιομαχοι Αβάνα αλλά δεν τα κατάφεραν να υπερνικήσουν το εμπόδιο των αντιπάλων τους . Πολυβόλο ο Μυτιλεκας για πολλοστή φορά , οι Αργυροπουλος και Παπαοικονομου εκτελούσαν απέξω και ένας σούπερ Σιδηροπουλος με άξιο συμπαραστάτη τον χορευτή Καρανάσιο πάλεψαν στην ρακέτα αλλά δεν τα κατάφεραν .

ΑΒΑΝΑ: Παπαοικονομου 5, Μυτιλεκας 14(1), Καρανάσιος 6, Κοντοκώστας , Μόσχου 2, Μποροδημος 2, Κυριακιδης , Σιδηροπουλος 8, Αργυροπουλος 7(1).

ΜΟΡΦΕΣ : Χριστοφοριδης 8, Κολιός 2, Σκουμποπουλος 8, Τζιουμακης 19, Χριστοδουλίδης 2, Μαυροπουλος , Τσιούντας 2, Τριγωνης 6, Παπαστεργίου 2, Ανδρεου 5,