Τι έγινε την Πέμπτη στο "Νοσταλγία"

Ένα φανταστικό παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη 14 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο του Προμηθεα που μετά από πολλές ανατροπές βρήκε νικήτρια την ομάδα των nJOYers απέναντι στους Daltons με σκορ 61-73 .

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Σιασιου με τον αρχηγό να δίνει τον έναυσμα για ταχύτητα και γρήγορο σκορ με συνάμα δυνατή κλειστή άμυνα . Μπλόκαραν τα ατού των αντιπάλων, ο Μπογδαμπειδης Γ. σφυροκόπησε με διεισδύσεις το αντίπαλο καλάθι , ο Σιστακος πυροβολούσε από τα 6,75 και ο Καραγιαννοπουλος εύστοχουσε σε κάθε προσπάθεια . Προηγήθηκαν μέχρι και με 12 πόντους στην διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου , γεγονός όμως που έφερε χαλάρωση ! Η χαλάρωση έφερε αστοχία και λάθος επιλογές και κάπου εκεί ήρθαν τα πάνω κάτω και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την νίκη μέχρι τέλους . Πέμπτη θέση για τους Daltons και πρόωρος αποκλεισμός από την 8αδα , γεγονός που είχε πολλά χρόνια να συμβεί . Υπομονή και πίστη με χαμόγελα και διασκέδαση για του χρόνου .

Τρομερό παιχνίδι από την ομάδα του Κανελλιδη με τον ίδιο να κοουτσάρει από τον πάγκο και παρά τις αντιξοότητες κατάφεραν να σπάσουν τα προγνωστικά και να πάρουν το ροζ φύλλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση ! Ο <<Στεφ >> Λαφάρας πήρε το όπλο του στην επανάληψη και με 3 συνεχόμενα τρίποντα ( συνολικά 5/6) έσπειρε τον πανικό στην αντίπαλη άμυνα και έθεσε τις βάσεις για την επικράτηση . Ο << Κεβιν >> Μπουτζολας ήταν ανεπανάληπτος στην στρατόσφαιρα σκοράροντας και παίρνοντας ριμπάουντ και οι Τσιγκογιαννης με τον Μαρτο έβαλαν τα σουτ όταν η μπάλα έκαιγε !! Τρίτη θέση στον Α Όμιλο και επεται συνέχεια στα προημιτελικά .

DALTONS : Σιστακος 10, Πετροπουλος 6, Σιάσιος 15(2), Αχτσης 2, Καραγιαννοπουλος 8, Ιωαννιδης 7(1), Μπογδαμπειδης Γ. 13.

NJOYers: Τσιγκογιαννης 10, Πουλτσιδης , Γκίνης 4, Μπουτζολας 16, Λαφάρας 20(5), Μαρτος 11(2), Σουραντανης 3, Κωτσακης 5, Μουρατιδης 4.