Συνεχίστηκαν τα προημιτελικά του Νοσταλγία την Κυριακή

Προημιτελικών συνέχεια σήμερα Κυριακή 17 Ιουνίου με δυο παιχνίδια συνεχίστηκε το τέλος της Β Φάσης και σχηματίστηκαν τα ζευγάρια των Ημιτελικών . Στο πρώτο παιχνίδι οι Bad Boys έκαμψαν την αντίσταση την nJOYers με σκορ 46-50 και στο δεύτερο παιχνίδι οι πρωταθλητές Παρταλια εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές απουσίες των Φουφουτος και κέρδισαν με το εντυπωσιακό 89-41 .

Ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι για την αρμάδα του Κανελλιδη που παρά την απουσία του παίκτικα και όχι προπονητικά , κατάφεραν να δυσκολέψουν τους αντιπάλους τους και να κάνουν παραλιγο την έκπληξη . Ο Λαφάρας σε εκπληκτική φόρμα από το προηγούμενο παιχνίδι βομβάρδιζε από τα 6,75 , ο Κωτσακης ήταν ο κινητήριος μοχλός σε επίθεση και άμυνα, ο Γκίνης σταθερή αξία για ένα ακόμα παιχνίδι και το κρυφό ατού της ομάδας ο Πουλτσιδης που κέρδισε μάχες στην ρακέτα και εκτέλεσε ταυτόχρονα από μακριά . Η αστοχία όμως στο τέλος και η κούραση τους λύγισε και επήλθε η ήττα . Ραντεβού του χρόνου για τους καταπληκτικούς nJOYers που έδειξαν οτι πλέον αποτελούν μια σταθερή δύναμη του τουρνουά .

Δυνατά μπήκαν τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη θέλοντας να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς . Ο Δουλαλας έτρεξε στον αιφνιδιασμό , ο Μαυροκεφαλίδης καθάρισε ριμπάουντ και πόντους στην ρακέτα παρόλα αυτά όμως το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού . Ένας τρομερός Δομουτζης όμως έφερε τα πάνω κάτω σκοράροντας ακατάπαυστα έφερε την ηρεμία στην ομάδα όταν έκαιγε η μπάλα και τους οδήγησε στο ροζ φύλλο της πρόκρισης στα Ημιτελικά .

nJOYers: Λαφάρας 13(3), Πουλτσιδης 6(2), Μπουτζολας 4, Γκίνης 7(2), Κωτσακης 16,

BAD BOYS: Γώγος 1 , Λιακοπουλος , Μαυροκεφαλίδης 11, Δουλαλας 10, Στικας 4, Γαβριλακης 4, Δομουτζης 16, Καπαγεριδης , Πολυμερης 4.

Φουριόζοι μπήκαν οι περσινοί πρωταθλητές θέλοντας να περάσουν ένα ήρεμο βράδυ . Εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των αντιπάλων τους , βρήκαν ηρεμία στην κυκλοφορία και πέτυχαν μια ευρεία νίκη- πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού . Τρομερός για ένα ακόμα παιχνίδι ο δήμιος Κωστογλιδης που ακόμη και αυτή την ώρα σκοράρει ! Καταλυτική η παρουσία σε άμυνα και επίθεση του Δούμα και οι Παππας και Γεωργοπουλος έκαναν πάρτι στο ζωγραφιστό . Το βιολί του ο αρχηγός Εμμανουηλιδης δεν έχασε σου από μέση απόσταση .

Άξιοι συγχαρητηρίων η ομάδα του Μωυσιαδη που παρά τις σημαντικές απουσίες κοίταξε στα ίσα τους αντιπάλους και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις . Τρομερός ο αρχηγός στο καλύτερο του παιχνίδι για φέτος , σταθερή αξία ο Σαραφης και Αμοιριδης σκόραραν και πήραν ριμπάουντ , σίφουνας ο Καλαντζόπουλος έτρεξε όσο μπορούσε και μοίρασε ασίστ και κρυφό ατού ο Λαζαρου που ήταν πανταχού παρών ! Ακόμα μια επιτυχημένη χρόνια για τους Φουφουτος με την παρουσία τους στην οχτάδα του τουρνουά , ραντεβού του χρόνου με κέφι και καλή παρέα .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ Κωστογλιδης 30(3), Δούμας 7(1), Μπερσος 12(4), Παππας 11, Γεωργοπουλος 4, Τσακίρης 10, Εμανουηλιδης 15.

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Μιχαηλιδης 6, Μωϋσιάδης 12(2), Καλάντζοπουλος 2, Αμοιριδης 7, Σαράφης 9(1), Λαζαρου 5(1).