Ξεκινούν οι δηλώσεις για το τουρνουά μπάσκετ "Νοσταλγία"

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας προσκαλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά «ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2019». Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Μακροχωρίου (ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ) και στο «σπίτι του» στο ανοικτό γήπεδο της Εληάς (ΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων πρέπει να γίνουν μέχρι την Τριτη 30/4/2019.Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω γενικούς όρους:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες που θα δημιουργηθούν με την απαραίτητη προϋπόθεση να συμμετέχουν σε αυτές αθλητές ηλικίας άνω των 30 ετών (γεννηθέντες πριν το 1989) και στηντρέχουσα αγωνιστική σεζόν δεν συμμετείχαν σε επίσημο αγωνιστικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.

Επιτρέπεται: α) η συμμετοχή ενός ενεργού καλαθοσφαιριστή (άνω των 35 ετών) σε κάθε ομάδα β) η συμμετοχή σε κάθε ομάδα ενός αθλητή ανω των 25 ετών, ο οποίος δεν έχει συμμετάσχει για τιςτελευταίες δύο αγωνιστικές περίοδους σε κανένα ομαδικό άθλημα γ) η συμμετοχή σε κάθε ομάδα ενός μαθητή λυκείου (ενεργού η μη παίκτη καλαθοσφαίρισης)

Οι ενδιαφερόμενες για χορηγία-διαφήμιση επιχειρήσεις καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την 30η Απριλίου.

Συμμετοχή μπορεί να δηλώνεται στους Καραθανάση Δώρη (τηλ: 697 270 8294) και Κούλη Βασίλη (τηλ:694 752 0879).