Δυο ματς την Τετάρτη για το Νοσταλγία

Την Τετάρτη 29 Μαΐου μοιράστηκε το ενδιαφέρον με δύο αναμετρήσεις σε παράλληλα γήπεδα. Στο παιχνίδι του Β Ομιλου οι Oklaχωμα κέρδισαν δυσκολα τους Χωρίς Έλεος με σκορ 66-58 και στο άλλο παιχνίδι για τον Α Όμιλο οι Morfis Wood επικράτησαν στην δεύτερη παράταση ενάντια στους Havana με σκορ 51-45!!

Δυνατά μπήκε η αρμάδα του Μπεκιαριδη και στο πρώτο δεκάλεπτο πήρε διαφορά 10 πόντων δείχνοντας τις διαθέσεις τους για το παιχνίδι. Η συνεχεια όμως δεν ήταν ανάλογη στην απόδοση καθώς υπήρξαν σημάδια κόπωσης και μη καθαρό μυαλό στην επίθεση αλλά τελικά έμειναν σε απόσταση ασφαλείας και επηλθε η νίκη. Τρομερός ο Τσαλιγοπουλος στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε κατά ριπας, την σκυτάλη πήραν στο δεύτερο μέρος οι Τσιριμπακας και Κουμτσιδης Κερδίζοντας κατά κράτος την μάχη της ρακέτας. Πύραυλοκινητος ο Μπιτερνας έκλεψε μπάλες και έδωσε ανάσες με εύκολα καλάθια.

Ασταμάτητος ο Ιωαννιδης τζούνιορ έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα σκοράροντας με κάθε δυνατό τρόπο. Ένας καταπληκτικός Ουζουνης σκόραρε από την γραμμή του τρίποντου και μέση απόσταση και κρατούσαν την ομάδα κοντά στο σκορ. Πολύ καλός και ο Ιωαννιδης Ι. μέχρι δυστυχώς τον τραυματισμό του στο 3ο δεκάλεπτο.

OKLAΧΩΜΑ: Μπιτερνας 7, Κωτιαδης 6, Παπανικολάου 5,Κουλης, Κυριαζοπουλος, Μπεκιαριδης 7, Κουμτσιδης 18, Τουφας 6, Τσιριμπακας 7, Τσαλιγοπουλος 10.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Ιωαννιδης Ι. 9(1), Τζίμογιαννης, Ουζουνης 15(3), Κυρητοπουλος 3, Ιωαννιδης Φ. 24(3), Εκμετζογλου 4, Φουλατζικλιδης 3.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι που χρειάστηκαν δύο παρατάσεις, ο Μορφης Α. οδήγησε την ομάδα του στην νίκη μετά από εκπληκτική εμφάνιση του ίδιου. Ο Παντσιος για ένα ακόμα παιχνίδι έδωσε λύσεις από μέση απόσταση και οι Τούμαρας και Τυριντζης κέρδισαν μάχες και ριμπαουντ στο ζωγραφιστό.

Δυναμικά μπήκαν οι Κουβανοί του Κοντοκωστα παιρνοντας κεφάλι στην αναμέτρηση στο πρώτο δεκάλεπτο. Μια ολιγωρία όμως σε άμυνα και επίθεση τους έφερε πίσω στο σκορ με το τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Μετά από αντεπίθεση διάρκειας έφτασαν το παιχνίδι στην ισοπαλία και την πρώτη παράταση, όπου είχαμε ίδιο σκηνικό και ισοπαλία! Έμειναν από δυνάμεις όμως στο τέλος και πετυχαίνοντας μόνο 2 πόντους στην δεύτερη παράταση ηττήθηκαν. Πολυβόλο ο Ζηνδρος εκμεταλευτηκε κάθε σκριν των συμπαικτων του, ασταμάτητος από τα 6,75 ο Αργυρόπουλος που δεν είχε αντίπαλο, και κέρδισαν πολλές μάχες οι Μόσχου και Τσιαρας αλλά δεν ήταν αρκετα όπως έδειξε ο φωτεινός πίνακας.

MORFIS WOOD: Τυριντζης 2, Τουμαρας 5(1), Χατζησαββας 8, Μορφης Α. 19(2), Χατζηκωστας 4, Παντσιος 15.

HAVANA: Μυτιλεκας 4(1), Κοντοκωστας 3, Καρανασιος, Μόσχου 2, Μποροδημος, Τσιαρας 2, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 2, Ζηνδρος 16(2), Αργυρόπουλος 16(3), Καπαγερίδης.