Τρία ματς την Τετάρτη για το Νοσταλγία

Την Τετάρτη 12 Ιουνιου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση με 3 αγώνες για το τουρνουά. Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι στις 19:00 οι Oklaχωμα κέρδισαν στο ντερμπι του Β Ομιλου τους Θύελλα με σκορ 68-42. Στο παιχνίδι των 21:00 στην Εληα οι Βέροια23 επικράτησαν των Basket Gurus με σκορ 40-49, και τέλος στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι από άποψη διακύμανσης του σκορ οι Φουφουτος επικράτησαν των Morfis Wood με σκορ 49-51.

Επικράτηση και πρωτιά στον Β Ομιλο για την ομάδα του Μπεκιαριδη. Δυσκολεύτηκαν με την καλή άμυνα των αντιπάλων όμως, με τον Μπιτερνα να τρέχει ασταμάτητα, τον Κουμτσιδη να σκοράρει στο Ζωγραφιστό και τον αρχηγό με τον Τσιριμπακα να πετυχαίνουν κρίσιμα καλάθια.

Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε η αρμάδα του Κονδωνη που με καλή αμυντική λειτουργία βρισκόταν κοντά στο σκορ. Πολύ καλός για ένα ακόμα παιχνίδι ο Χορμοβας , ουσιαστικός ο Χατζηπαυλιδης και εκτελεστής ο Μουρατιδης . Δεύτερη θέση στον Β Ομιλο για την Θυελλώδη ομάδα.
OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 4, Κουλης, Παπανικολάου 5, Μπιτερνας 6, Τουφας 14, Κουμτσιδης 21, Τσιριμπακας 5, Μπεκιαριδης 6, Τσαλιγοπουλος 7(1).

ΘΥΕΛΛΑ: Μπαμπαλης1, Κονδωνης, Γκοντοπουλος 2, Χορμοβας 15(1), Ζαλωνης 5(1), Χατζηπαυλιδης 6, Μπουζικας 4, Μουρατιδης 5(1), Μονας 2, Βαρβέρης 2, Τσεγγος.

Στο βραδινό παιχνίδι που διεξήχθη στην Εληα μια τελευταία παράσταση έδωσαν οι Gurus του Κυβεντιδη στο φίλαθλο κοινο τους. Ο Τζιουρτζιας για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν οδοστρωτήρας σε άμυνα και επίθεση. Οι Σαλαμανης και Πολυμενης πυροβολουσαν από τα 6,75, και ο Αλεχιου ήταν αέρινος.

Πρώτη νίκη για την ομάδα του Λεονταράκης που κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγωνα. Οι τρεις σωματοφυλακες Μπαλτζης, Τζίμογιαννης και Τρομπουκης έκαναν το καθήκον τους. Σκόραραν, μάζεψαν ριμπαουντ και κλείδωσαν τα αντίπαλα ατού.

BASKET GURUS: Τσιγαρας 4, Αλεξίου 2, Πολυμενης 6(2), Τζινας 5, Σαλαμανης 6(1), Δελλιος 2, Χωματας 2, Κυβεντίδης 2, Τζιουρτζιας 11, Χατζηπαντος.

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβραάμ, Ευθυμιάδης 3(1), Τρομπουκης 12(1), Κουτσαλιαρης 3, Μπαλτζης 15, Τζανετος 6, Τζίμογιαννης 10.

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς όπως εξελίχτηκε στο 2ο γυμνάσιο στον Προμηθέα οι Morfis Wood ηττήθηκαν στα σημεία. Πατέρας και Υιός Μορφης έκαναν ότι μπορούσαν σε άμυνα και επίθεση, δύναμη ο Καπετανοπουλος και αεικίνητος ο Τουμαρας, αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος.

Τελευταίο παιχνίδι για φέτος για τους καταπληκτικους Φουφουτος με νίκη. Ο Πανταζής ήταν ο κινητήριος μοχλός της επίθεσης, ο Λάζαρου καταπληκτικός, ο αρχηγός Μωυσιαδης αν και τραυματίας μασουσε σίδερα στην άμυνα. Με τρίποντες. Βόμβες του Dimitris Vyzas, κατάφεραν να πει κρατήσουν των αξιομαχων αντιπάλων τους.

MORFIS WOOD: Μορφης Κ. 12(2), Τουμαρας 12(1), Τυριντζης, Χατζησαββας 7, Μορφης Α. 9(1), Καπετανοπουλος 9(1).

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Πανταζής 19, Λάζαρου 6, Βυζας 11(3), Αμοιριδης, Σαραφης 7(1), Γαλανουδης 8.