Στην Έδεσσα το Σάββατο ο ΑΟΚ

Συνέχεια στη φετινή "μάχη" της Α ΕΚΑΣΚΕΜ για τον ΑΟΚ Βέροιας, που το Σάββατο 29/10 και ώρα 20.30, αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Έδεσσας τον ισχυρό ΓΑΣ, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ ο έμπειρος προπονητής υπολογίζει και στον Βασίλη Γκανά που απουσίασε στο παιχνίδι με την ΑΓΕ Πιερίας.

Οι Ημαθιώτες αντιμετωπίζουν μια ομάδα με εμπειρία και πολύ καλή χημεία ως σύνολο (όπως αναφέρει παρακάτω στις δηλώσεις του και ο κόουτς), στοιχεία που έχει υπόψη τους τεχνικό τιμ και αθλητές και θα αγωνιστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Δηλώσεις :

Θωμάς Τούσας : "Συνεχίζεται για ακόμη ένα Σάββατο η φετινή μας προσπάθεια, που έχει ως επόμενο στόχο την κατάκτηση της νίκης στην Έδεσσα. Αντιμετωπίζουμε όμως μια ομάδα με εμπειρία, πολύ καλή χημεία και σημαντική δυναμική ως σύνολο. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και ευχόμαστε να διεξαχθεί ένα σπουδαίο παιχνίδι, αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων."

Γιάννης Λέφας : "Έχοντας εικόνα από την περσινή σεζόν, ο ΓΑΣ Έδεσσας είναι μια ομάδα με εμπειρία. Αρκετά δύσκολος αντίπαλος μεν, αλλά αν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, θα πετύχουμε τη νίκη που θα μας δώσει ακόμη περισσότερο ώθηση για τη συνέχεια. Έχουμε σταδιακή βελτίωση στις προπονήσεις και δουλεύουμε καθημερινά πάνω στις αδυναμίες που έχουμε παρουσιάσει μέχρι στιγμής και είμαι σίγουρος πως σύντομα θα βγάλουμε ακόμη περισσότερα στο παρκέ.

Όσον αφορά τη μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, ο έμπειρος γκαρντ είπε : "Το θετικό είναι πως υπάρχει μεγάλη διάθεση για συνεργασία και μεγάλη θέληση να επιτευχθεί ο στόχος. Σταδιακά το κράμα "παλιών - νέων" αρχίζει και δένει κι αυτό είναι πολύ θετικό. Μπορεί να μην έχουμε πλήρη εικόνα των αντιπάλων μας, ωστόσο πιστεύουμε στις δικές μας δυνατότητες και θα δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

Ζαφειράκης Νάουσας - Πανεδεσσαϊκός
ΑΓΕ Πιερίας - Βατανιακός/Σάρισα
ΓΑΣ Έδεσσας - ΑΟΚ Βέροιας
ΓΑΣ Βαφύρας - ΦΟ Αριδαίας
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΑΟΚ Γουμένισσας
Σκυδραϊκός - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας