Κέρδισε εύκολα τον Βαφύρα ο ΑΟΚ

Μία ακόμη επιβλητική εμφάνιση του ΑΟΚ Βέροιας, αυτή τη φορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Δίου, που εδρεύει στην ομώνυμη ιστορική περιοχή, 15 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης. Συγκεκριμένα επικράτησε το Βαφύρα με 45-86.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Πιερείς και από τα πρώτα λεπτά, διαφάνηκε η ανωτερότητα των Ημαθιωτών. Ο έμπειρος προπονητής είχε μάλιστα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τρεις αθλητές από το παιδικό τμήμα, οι οποίοι για μια ακόμη φορά είχαν αξιόλογη παρουσία.

Η άμυνα...τσάκιζε κόκαλα σε ένα ακόμη παιχνίδι και χαρακτηριστικό είναι πως ο ΑΟΚ δέχτηκε μόλις δύο πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο!

Το συγκρότημα από τη Βέροια, φανερώνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πως έχει βρει έναν τρόπο παιχνιδιού που "κλειδώνει" τον αντίπαλο, ενώ την ίδια ώρα "χτίζει" μια εντυπωσιακή αμυντική συμπεριφορά, καθώς σε 15 παιχνίδια μέχρι στιγμής, δέχεται 51 πόντους μέσο όρο σε κάθε ματς ή 13 περίπου ανά δεκάλεπτο.

Να σημειώσουμε πως δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης ο Γιώργος Γιαννουζάκος.

Τα δεκάλεπτα : 9-31, 12-49, 24-74, 45-86

ΑΟΚ Βέροιας : Τρομπούκης 11 (1), Ουσουλτζόγλου 8, Χρυσάφης 4, Γκανάς 10 (2), Ορφανίδης, Βοργιαζίδης, Καπνάς 3, Αλευρίδης 1, Μάντσος 26 (4), Λέφας 12, Γκεκόπουλος 11