Έχασε από την Αλεξάνδρεια ο ΑΟΚ

aok

Δικαίωσε τον τίτλο του ντέρμπι ,τόσο βαθμολογικού όσο και τοπικού, ο αγώνας του Σαββάτου ανάμεσα στον Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ και τον Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Νικήτρια και απολύτως δικαιωμένη για την προσπάθειά της η ομάδα του Στέλιου Γκότση με 70-66 στην παράταση (60-60 ο κανονικός αγώνας).

Η ομάδα των «Λύκων» από την Βέροια (Α.Ο.Κ.) βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και προδόθηκε από το ατού της μέχρι σήμερα που είναι το αμυντικό πάθος και η ενέργεια που βγάζει κυρίως στην επανάληψη των αγώνων.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Αλεξάνδρειας με μεγάλη εμπειρία και ομοιογένεια στο μικρό σχετικά ρόστερ της κατάφερε να επιστρέψει γρήγορα στο παιχνίδι στο β΄μέρος και να το φέρει στα μέτρα της και να πανηγυρίσει την νίκη έστω και στην παράταση.

«Κατ'αρχήν θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Στέλιο Γκότση και στους παίκτες του για την σπουδαία τους εμφάνιση και την δικαιότατη νίκη τους, μιας και ο εκνευρισμός μου, κακώς, δεν μου επέτρεψε να κάνω μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά εμείς δυστυχώς «μείναμε» στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Η ήττα μας αυτή ίσως να έχει και θετικές παρενέργειες για την ομάδα μας κυρίως «θεραπευτικές» από πάσης φύσεως παθογένειες και νοοτροπίες. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και όταν πετύχουμε τους στόχους μας τότε μόνο θα βάλουμε καινούργιους. Αυτό το αναφέρω για όσους βιάζονται και νομίζουν!!!» , δήλωσε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Βέροιας Θωμάς Τούσας μετά τον αγώνα.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ.- Σαρακενιδης
Δεκάλεπτα: 20-18, 35-26, 48-44, 60-60κ.α. 66-70 παράταση.

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας) Χρυσάφης 5(1), Καπνάς 6(1), Γιαννόπουλος , Γκανάς 14(2), Σαζακλίδης 2 , Πάππου 2, Παπαδόπουλος 9(1),Ιατρού 6, Ιωσηφίδης 12(1), Χατζής, Γκεκόπουλος 9, Χρυσής.

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Γκότσης) Ρουσόπουλος 1, Σιστάνης, Στογιαννόπουλος 17, Μπαλιάκας 12, Αβραμίδης 4, Παπαγερίδης 11(1), Αδαμίδης, Νικολόπουλος 25(2), Αλεξόπουλος, Μπαγιώκας.