Χωρίς Φωτιάδη οι Αετοί με Πιερικό

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ, o προπονητής (ο γυμναστής της ομάδας, Γιάννης Τζιουμάκης απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους) και οι αθλητές των Αετών, βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη (27/9) στο ΔΑΚ "Βικέλας" για την τελευταία προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό Αρχέλαο.

Λίγο πριν, πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της ομάδας, όπου έπεσε άφθονο γέλιο καθώς οι παίκτες ανέλαβαν τον ρόλο του...μοντέλου για τις ανάγκες της καθιερωμένης παρουσίασης του ρόστερ (αύριο Παρασκευή το promo της νέας χρονιάς) αλλά και τη συγκέντρωση υλικού με στόχο την προβολή των χορηγών αλλά και τα δελτία τύπου για την εκάστοτε αγωνιστική.

Άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία την εκκίνηση του πρωταθλήματος και μάλιστα κόντρα σε έναν αντίπαλο που τις παλαιότερες εποχές, θα ακουγόταν ως...ανέκδοτο η παρουσία του σε τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Πιερικός Αρχέλαος είναι ο πρώτος αντίπαλος ,των Αετών (Σάββατο 29/9, 18.00 στο ΔΑΚ Κατερίνης), με τους παίκτες του Ντάνη Τυριακίδη να είναι απόλυτα έτοιμοι, με μοναδικό απόντα τον Φώτη Φωτιάδη που αποκόμισε έναν ελαφρύ τραυματισμό από την προπόνηση της Τετάρτης.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΓΑΣΠ Πάνθηρες
Πιερικός Αρχέλαος – Αετοί Βέροιας
ΑΟΚ Αιγινιακός – Εδεσσαϊκός
ΦΟ Αριδαίας – Αετός Κιλκίς
Ζαφειράκης Νάουσας – Ίκαροι Γιαννιτσών
ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – ΑΓΕ Πιερίας
Ρεπό : Βατανιακός/Σάρισα