Κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι για τους Αετούς Βέροιας

Προτελευταία "στροφή" για τους Αετούς Βέροιας στο φετινό πρωτάθλημα και το πρόγραμμα του Σαββάτου (30/3) περιλαμβάνει ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη θα φιλοξενήσει στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον πρωτοπόρο ΦΟ Αριδαίας, με στόχο να κατακτήσει το ροζ φύλλο και να βρεθεί κοντά στον φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα play off.

Αντίπαλος μια ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ουσιαστικά εκεί θα παραμείνει, καθώς εξαιρετικά δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές.

Για τους "ασπρόμαυρους" της Ημαθίας θα είναι η τρίτη φορά φέτος που θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΦΟΑ, μετά τη νίκη στο Κύπελλο της ΕΚΑΣΚΕΜ και την ήττα στον πρώτο γύρο στην Αριδαία.

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για το ματς του Σαββάτου, στο οποίοι οι Αετοί ελπίζουν στη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, με στόχο να πετύχουν μία σπουδαία νίκη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η είσοδος στο ΔΑΚ "Βικέλας" είναι ελεύθερη για το κοινό, όπως επίσης δεν πρέπει να αμελούμε πως (απευκταίο σενάριο) μπορεί να είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

ΓΑΣΠ Πάνθηρες – ΑΟΚ Αιγινιακός
Αετοί Βέροιας – ΦΟ Αριδαίας
Εδεσσαϊκός – Ζαφειράκης Νάουσας
Ίκαροι Γιαννιτσών – ΑΓΕ Πιερίας
Βατανιακός/Σάρισα – Πιερικός Αρχέλαος (20.00)
Αετός Κιλκίς – ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (20.30)
Ρεπό : Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών