Για το 1-1 κόντρα στην Αριδαία οι Αετοί

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Αετών Βέροιας για τον αυριανό δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης των play off με αντίπαλο τον ΦΟ Αριδαίας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ "Βικέλας" του Μακροχωρίου, έχει ώρα έναρξης στις 18.00, ωστόσο μισή ώρα πριν θα λάβει χώρα η μίνι εκδήλωση που ετοίμασε ο σύλλογος για να τιμήσει τη μνήμη των Ελλήνων του Πόντου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Ντάνη Τυριακίδη, που προετοίμασε την ομάδα για την αυριανή αναμέτρηση, η οποία και θα κρίνει τη μοίρα της σειράς των αγώνων με τον ΦΟΑ. Αν οι Ημαθιώτες επικρατήσουν, θα χρειαστεί και τρίτη αναμέτρηση (Σάββατο 25/5) αν όμως οι φιλοξενούμενοι πάρουν τη νίκη, τότε στέφονται αυτόματα πρωταθλητές της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Για τη διοίκηση είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου, τόσο για να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών στον αυριανό αγώνα αλλά κυρίως για να δώσει το παρών στην όμορφη εκδήλωση που ετοίμασε.

Ειδικό κάλεσμα έχει απευθυνθεί σε γονείς και αθλητές στα τμήματα υποδομής, οι οποίοι και θα συμμετέχουν στην εκδήλωση τιμώντας έτσι με αυτόν τον τρόπο την πολύ σημαντική ημέρα μνήμης του Ελληνισμού.