Ξεκίνησε το Veria Basketball Camp

Με την συμμετοχή των παιδιών να ξεπερνά τις προσδοκίες των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του Veria Basketball Camp 2017 στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας». Ο Κώστας Τσαρτσαρής καλωσόρισε γονείς και παιδιά ενώ τόνισε :

«Είμαστε για μια ακόμη φορά στη Βέροια διοργανώνοντας το Veria Basketball Camp 2017. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Η φετινή συμμετοχή ξεπερνά τις προσδοκίες μας και μας γεμίζει ακόμη περισσότερες ευθύνες και ανησυχία ώστε να μπορέσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας στα παιδιά αυτά και να προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι. Να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Να τα κάνουμε να χαρούν και να φύγουν «γεμάτα» από το camp.»

«Χαίρομαι που βρίσκομαι για μια ακόμη χρονιά στη Βέροια και στο Veria Basketball Camp 2017» είπε ο Μανώλης Παπαμακάριος και συνέχισε «Βλέπω γνώριμες φατσούλες αλλά και πάρα πολλές καινούργιες πράγμα που σημαίνει ότι στα προηγούμενα camp πετύχαμε το σκοπό μας. Ελπίζω να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε»

Στην συνέχεια τα παιδιά ενημερώθηκαν από τους προπονητές για το πρόγραμμα της ημέρας, τους βασικούς κανόνες του camp, χωρίστηκαν σε ομάδες και παρέλαβαν τον ιματισμό τους.