Με επιτυχία το 3on3 του Φιλίππου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2o τουρνουά 3on3, για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 15 χρονών, που διοργάνωσε το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας σε συνεργασία με το αθλητικό τμήμα του Δήμου Βέροιας. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο "Άρης Γεωργιάδης".

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη και ο ανταγωνισμός έντονος. Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη, με ομαδικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα, απόδειξη ότι το μπάσκετ είναι πάνω απ΄ όλα διασκέδαση που προσφέρει χαρά σε συνδυασμό με τα οφέλη της άθλησης.

Το παρόν στο τουρνουά έδωσαν ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Στέργιος Διαμάντης, ο αντιδήμαρχος παιδείας κος Σοφιανίδης Γιώργος, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας κος Ηλίας Λάζός, όλοι οι προπονητές των ακαδημιών και οι Καβαργύρης Φώτης, Παραπούρας Φαίδων, Μόρας Ηλίας, Τόκας Αλέξανδρος, Κυριάκος Ποταμόπουλος, Τόκας Παύλος, Κανελλίδης Νίνο και ο Σουτζόπουλος Δημήτρης απο την ανδρική ομαδα του Φιλίππου Βέροιας η οποίοι συμμετείχαν στα διγωνιστικά παχνίδια μαζί με τα παιδιά. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διαγωνιστικά παιχνίδια ελευθέρων βολών και νοκ-άουτ, με την επιβράβευση των νικητών με μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής. Επίσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το εισιτήριο διαρκείας μετά απο τον μίνι διαγωνισμό που διεξήχθη στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook. Νικήτρια αναδείχθηκ η κα Νατάσα Κάσδαγλη.

Οι νικητές είναι :

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ
Κόζας Μάνος, Σαλαμάνης Δημήτρης, Φάκας Μιχάλης και Τασιόπουλος Γιώργος

ΒΟΛΕΣ
Δάσιος Λευτέρης, Αράπης Κωνσταντινος, Πιπεράκης Μάνος