Ηλικιακά τμήματα θα δημιουργήσουν οι Αετοί

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοίνωσε την δημιουργία τμημάτων υποδομής ενόψει της σεζόν 2018/2019.

Αθλητικός σύλλογος χωρίς πλάνο για το "αύριο" δεν μπορεί να υφίσταται και για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος κ. Σίμος Γαβριηλίδης και τα μέλη του Δ.Σ. έχουν ήδη δημιουργήσει το σχετικό πλαίσιο για τη δημιουργία Ακαδημίας, με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια και την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή μας.

"Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πως εντός των προσεχών ημερών, θα γίνει γνωστή η νέα έδρα του Συλλόγου, που θα έχει τα δικά της (ιδιόκτητα) γραφεία, όπου θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να λάβει πληροφορίες για τις προσεχείς δραστηριότητες.

Σύντομα θα υπάρξει και η ανακοίνωση του Head Coach των τμημάτων Υποδομής, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο να αναπτύξει και να φέρει εις πέρας το οργανόγραμμα για τη λειτουργία της Ακαδημίας, ο οποίος και θα έχει δίπλα του το staff που προβλέπεται για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων υποδομής.

Εκ των πραγμάτων, το πλάνο για τη δημιουργία της Ακαδημίας αφορά την άμεση λειτουργία της, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται το ανδρικό τμήμα τη νέα σεζόν.

Προς το παρόν και μέχρι την έναρξη της λειτουργίας των γραφείων των Αετών Βέροιας, καλέστε στα τηλέφωνα 6973220345 (Σίμος Γαβριηλίδης, πρόεδρος) και 6973 714488 (Αργύρης Τσιγγενόπουλος, γραμματέας του συλλόγου)" αναφέρει η ανακοίνωση.