Για πέμπτη χρονιά το καμπ του Κώστα Τσαρτσαρή στην Βέροια (βίντεο)

Για 5η χρονιά θα υλοποιηθεί στην Βέροια το καμπ μπάσκετ του Κώστα Τσαρτσαρή που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον δήμο και τους τοπικούς συλλόγους μπάσκετ. 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Ιούνιο και φέτος θα υπάρξουν δυο περίοδοι προπονήσεων. Συγκεκριμένα η πρώτη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18-22 Ιουνίου και η δεύτερη 22-28 Ιουνίου. Επίσης φέτος, εκτός από Φίλιππο και ΑΟΚ, την διοργάνωση υποστηρίζουν και οι Αετοί.

camp2001

"Είναι μια καλή και χρήσιμη συνήθεια. Λέμε ναι στον αθλητισμό, λέμε ναι στο μπάσκετ" δήλωση στην συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Για την φετινή διοργάνωση μίλησε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος σημείωσε ότι εκτός από την βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των παιδιών, στόχος είναι να βελτιωθεί και ο χαρακτήρας τους.

canp 0002

Στην συνέντευξη τύπου, παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Ηλίας Λαζός, ο πρόεδρος των Αετών Σίμος Γαβριηλίδης και ο προπονητής του ΑΟΚ Γιάννης Ταγκίδης. 

Δείτε στο βίντεο τι είπαν:

Κώστας Βοργιαζίδης (Δήμαρχος Βέροιας) : «5ο Veria Basketball Camp. Έγινε μια καλή και ωφέλιμη συνήθεια για τα παιδιά μας»

«Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά καλωσορίζουμε στην πόλη της Βέροιας μας τον Κώστα Τσαρτσαρή και την διοργάνωση “Veria Basketball Camp”. Μια διοργάνωση που μας έγινε συνήθεια. Καλή και ωφέλιμη για τα παιδιά μας. Θα επαναλάβω ξανά ότι ο αθλητισμός είναι μια όαση για τα παιδιά και πραγματικά όταν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε κάποιους ανθρώπους δίπλα μας οι οποίοι έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους είναι ακόμη ένας λόγος για να προσδοκούμε σε κάτι ακόμη καλύτερο. Έτσι σε συνεργασία με τις ομάδες της πόλης, Φίλιππο, ΑΟΚ και Αετούς λέμε ναι στον αθλητισμό, λέμε ναι στο μπάσκετ και ελπίζουμε ο Κώστας ο Τσαρτσαρής και η συνεργάτες του να βοηθήσουν ώστε από την περιοχή μας να αναδειχθούν στο μέλλον κι άλλοι καλαθοσφαιριστές αντάξιοι τους. Ευχαριστώ.»

Κώστας Τσαρτσαρής : «Ανεβαίνουμε επίπεδο. Δύο βδομάδες φέτος η διάρκεια του Camp με περισσότερες εκπλήξεις και φυσικά γεμάτες μπάσκετ.»

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δήμαρχο Βέροιας για την αμέριστη βοήθεια που μας παρέχει τόσα χρόνια στη διοργάνωση αυτού του camp ώστε να δημιουργηθεί κάτι πρωτοποριακό για την πόλη της Βέροιας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ευχαριστώ τον κο Διαμάντη, έναν άνθρωπο του αθλητισμού, που είναι δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε. Πέμπτη χρονιά φέτος λοιπόν με το «Veria Basketball Camp» να αλλάζει και να γίνεται καλύτερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια. Πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι από αυτή τη χρονιά έχουμε δίπλα μας μια νέα ομάδα της πόλης, του Αετούς Βέροιας. Είναι σημαντικό που η πόλη έχει ομάδες που αντιπροσωπεύουν την Βέροια σε όλες τις κατηγορίες. Φέτος το camp, όπως προανέφερα, θα διαρκέσει 2 εβδομάδες (Α’ περίοδος 18 -22 Ιουνίου και Β’ περίοδος 24 - 28 Ιουνίου) όπου τα παιδιά αγόρια και κορίτσια 6-17 ετών, είτε γνωρίζουν μπάσκετ είτε όχι, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για μία περίοδο ή και τις δύο μαζί. Ο χωρισμός και η εκπαίδευση των παιδιών φέτος θα γίνει ηλικιακά (6-12, και 12+) ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε πιο εξειδικευμένα με τα μεγαλύτερα παιδιά σε πιο αγωνιστικό επίπεδο. Το κόστος για μια περίοδο είναι 60€/άτομο (αδέλφια 50€/άτομο) και για τις δυο περιόδους 100€/άτομο (αδέλφια 80€/άτομο). Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται ΔΩΡΕΑΝ από και προς τα γήπεδα με λεωφορεία τα οποία θα υπάρχουν και το πρόγραμμα τους θα ανακοινωθεί σύντομα. Στα παιδιά θα παρέχεται ένα σνακ κατά την διάρκεια της προπόνησης, σετ προπόνησης ενώ θα υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενήσουμε και παιδιά εκτός Βέροιας. Πέρα από το αθλητικό κομμάτι θα υπάρχουν κάποιες δράσεις εκτός camp με πολλές εκπλήξεις και δώρα όπως άλλωστε κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος μας είναι τα παιδιά να περάσουν καλά, να κάνουν νέους φίλους, να αποκτήσουν νέες εμπειρίες για το αγαπημένο τους άθλημα, το μπάσκετ, και αν μπορούμε να τους κάνουμε καλύτερους πολίτες και φιλάθλους αυτής της κοινωνίας θα ήταν ευχής έργο. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6984 958745, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αλλά και μέσα από την σελίδα μας στο facebook (/veriacamp) η οποία ενημερώνεται συνεχώς αλλά και από τα δελτία τύπου που θα ανακοινώνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Ραντεβού λοιπόν σε ένα μήνα»

Ο Στέργιος Διαμάντης (ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας) : «Δεν υπάρχει καλύτερος πρεσβευτής για να οδηγήσει στα παιδιά μας στον αθλητισμό.»

«Εμείς είμαστε εδώ για να φιλοξενούμε μεγάλες δράσεις. Και μια από τις μεγαλύτερες δράσεις που κάνει ο δήμος είναι το “Veria Basketball Camp”. Φέτος έγινε μια προσπάθεια, σε συνεργασία με τον Κώστα Τσαρτσαρή να εμπλουτίσουμε το camp κάνοντας ένα σεμινάριο προπονητών. Ήρθαμε σε επαφή με τον σύνδεσμο αλλά η προσπάθεια, δεν ευδοκίμησε. Πιστεύω όμως ότι την επόμενη χρονιά θα ενταχθεί. Θεωρώ όπως κάθε χρόνο δεδομένη την επιτυχία. Θα είμαστε συνεχώς δίπλα στον Κώστα»

Σίμος Γαβριηλίδης (πρόεδρος Αετών Βέροιας) : «Ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα η συμμετοχή στο Veria Basketball Camp»

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για την ομάδα μας να συμμετέχουμε κι εμείς στο «Veria Baskketball Camp» που διοργανώνει ο Κώστας Τσαρτσαρής. Θα συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας να βγει επιτυχημένο αποτέλεσμα αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το μπάσκετ της περιοχής. Ευελπιστούμε κάθε χρόνο να συμμετέχουμε με όλο και περισσότερα παιδιά. Εύχομαι καλή επιτυχία στην οργάνωση»

Ηλίας Λαζός (πρόεδρος διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Φιλίππου Βέροιας) : «Το Veria Basketball Camp έχει καθιερωθεί ως θεσμός, δεν είναι πλέον μία ευχή.»

«Είναι ιδιαίτερη χαρά η παρουσία μου για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σ’ αυτή τη συνέντευξη δίπλα σε εξαιρετικούς ανθρώπους. Είμαι χαρούμενος γιατί το πάνελ μας μεγαλώνει και αγκαλιάζει όλες τις ομάδες της πόλης ώστε να ανεβάσουμε το μπάσκετ εκεί που πραγματικά του αξίζει και ακόμη παραπάνω μιας και το μπάσκετ είναι το πρώτο άθλημα στη χώρα μας. Είναι ευχάριστη η συγκυρία η φετινή μιας και έχουμε Μουντομπάσκετ το Σεπτέμβριο, είναι μια χρονιά μπασκετική. Το Veria Basketball Camp έγινε θεσμός και εύχομαι να συνεχίσει η διεξαγωγή του για πολλά χρόνια ακόμα. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Η επιτυχία του είναι δεδομένη. Το ότι έγινε από μια βδομάδα, δυο και ότι θα γίνονται το απόγευμα ατομικές προπονήσεις δίνοντας στα παιδιά μια διαφορετική εμπειρία το κάνουν διαφορετικό. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, άλλωστε ο Κώστας ήδη φροντίζει γι’ αυτό. Να περάσουμε λοιπόν 2 πολύ όμορφες εβδομάδες γεμάτες μπάσκετ»

Γιάνης Ταγγίδης (ΑΟΚ Βέροιας) : «Θέλουμε να έχουμε παιδιά στο γήπεδο θέλουμε να γεμίζουν τα γήπεδα με αθλητές.»

«Καλωσορίζω τον Κώστα Τσατσαρή. Ο ΑΟΚ θα είναι για μια φορά δίπλα στο Veria Basketball Camp. Θέλω να πιστεύω, όπως είπε και ο Κώστας Τσαρτσαρής θα είναι δυο εβδομάδες με πολύ περισσότερα πράγματα για τα παιδιά. Σημαντικός στόχος πιστεύω του camp είναι η συμμετοχή όχι μόνο παιδιών μόνο από την πόλη μας αλλά παιδιών από όλη την ΕΚΑΣΚΕΜ. Πιστεύω ότι τα παιδιά φέτος θα ζήσουν κάτι διαφορετικό. Εύχομαι να είναι ένα camp το οποίο θα διδάξει πέρα από το μπάσκετ, αξίες και ήθος το οποίο πρέπει να έχει κάθε αθλητής, έτσι όπως είχε και συνεχίζει να έχει ο Κώστας τόσο κατά την διάρκεια της μπασκετικής του πορείας αλλά και εκτός αυτής. Έγινε θεσμός και ελπίζω να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια.»