Ανακοίνωσε την απόκτηση Σαρηγιαννίδη η Νάουσα

enosi kozani sarigiannidis

Παίκτης του ΦΑΣ Νάουσα θα είναι την νέα σεζόν ο ποδοσφαιριστής Νίκος Σαρηγιαννίδης. Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μακροχώρι, Αετό Σκύδρας, Μακεδονικό, Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου, Βέροια και ΑΕΠ. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στην θέση του αριστερού μπάκ και του σέντερ μπάκ, ενώ με την προσθήκη του ολοκληρώθηκε το ρόστερ του ΦΑΣ για το φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Στην ομάδα της Φλώρινας θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Κελεσίδης, μετά απο 3 χρόνια παρουσίας του στον ΦΑΣ. Στην απόφαση του αυτή οδηγήθηκε μετά το γεγονός ότι πέτυχε την εισαγωγή του σε σχολή στην πόλη της Φλώρινας. Η διοίκηση του ΦΑΣ του εύχεται καλή σταδιοδρομία τόσο στην ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και στην επαγγελματική.

Εκτός αγωνιστικού χώρου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση , ενω και το προπαιδικό τμήμα προπονήθηκε στο γυμναστήριο του γηπέδου, λόγω της επιβάρυνσης του γηπέδου απο τις βροχές των προηγούμενων ημερών. Η σημερινή προπόνηση του ανδρικού τμήματος θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Μαρίνας.

Η διοίκηση του ΦΑΣ θέλει να ευχαριστήσει το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του ΠΑΣ Λευκαδίων, για την κατανόηση που έδειξαν στο θέμα επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ και ακύρωσαν το σημερινό φιλικό με την Κρύα Βρύση.

Η διοίκηση του ΦΑΣ εύχεται καλή επιτυχία και καλή δουλειά στην νέα Δημοτική Αρχή της Νάουσας, και στην νέα Αρχή της Αντιπεριφέρειας. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει την ανάγκη στήριξης των τοπικών αρχόντων, και πιστεύουμε ότι τόσο ο Δήμαρχος Κος Κουτσογιάννης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Καλαιτζίδης θα σταθούν ως αρωγοί δίπλα στην κοινωνία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας η οποία αριθμεί χιλιάδες πολίτες.