«Χτύπησε» στις καθυστερήσεις ο Κοπανός – Φωνάζει για πέναλτι στο 1-1 η Επισκοπή (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Κοπανός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής. «Χτύπησε» δυο φορές στις καθυστερήσεις του ματς και μετέτρεψε το 1-1 σε 3-1. Το ματς ήταν ισορροπημένο, μέτριο και με πολλά λάθη. Έδειχνε ότι θα έμενε ισόπαλο, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν δυο φορές αμυντικές ολιγωρίες και σκόραραν ισάριθμες φορές. Από την άλλη πλευρά, η Επισκοπή φωνάζει για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Στο πρώτο μέρος, ο Κοπανός προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και δυο φορές ο Καψάλης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Σταματέλο αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Την πρώτη φορά, στο 6’ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σουτ συμπαίκτη του, αλλά ο Σταματέλος απόκρουσε και στο 16’ πετάχτηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά μόνος με τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ.

Η Επισκοπή απείλησε πρώτη φορά στο 36’. Είχε ένα απευθείας φάουλ του Ντέλλα από μακρινή απόσταση, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Αντιφάκος.

Το σκορ άνοιξε στο 41’. Ο Σπανός πάσαρε στον Καψάλη και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτα.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 44’. Ο Γιαουτζής εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Αντιφάκος απόκρουσε και ο Μπουρνάζης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο. Στο 55’ είχαμε ένα κόρνερ του Παραστατίδη, ο Ορφανίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 59’ ήταν η σειρά του Κοπανού. Ο Σπανός εκτέλεσε κόρνερ, ο Κελέσμιτος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ. Άουτ κατέληξε και το σουτ του Κελέσμιτου στο 61’.

Στο 65’ ο Σταματέλος έκανε την απόκρουση του αγώνα. Μετά από κόρνερ του Σπανού, ο Μισαηλίδης έκανε σουτ – βολέ μέσα από την περιοχή αλλά ο Σταματέλος πετάχτηκε στο παραθυράκι του και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 85’ η Επισκοπή ζήτησε πέναλτι. Ήταν ένα σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού αλλά ο Μαλούτης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις (στο 93’) ο Κοπανός σημείωσε το 2-1. Ο Σπανός έφυγε σαν σφαίρα στην αντεπίθεση, πήρε την μπαλιά του Πασχάλη και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 96’, στην τελευταία φάση του ματς, ο Καψάλης έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Σταματέλος απόκρουσε και ο Σπανός από κοντά έγραψε το 3-1.

Διαιτητής: Μαλούτας

ΚΟΠΑΝΟΣ: Αντιφάκος, Γρυπούδης, Κατσουγιαννόπουλος, Μισαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Οικονόμου Χ. (91’ Τζιβάρας), Καψάλης, Οικονόμου Α. (30’ Κελέσμιτος), Μπούφι, Σπανός, Σιδηρόπουλος Β. (70’ Δημούλτσης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Σταματέλος, Παπαδόπουλος (46’ Χαραλαμπίδης), Μανδάλης, Βοτάρης, Ορφανίδης Λ., Ντέλλας, Παραστατίδης (65’ Ουρούτσι), Γκελοσάνι (80’ Εμμανουήλ), Γιαουτζής, Πασχάλης, Μπουρνάζης.