Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις Ροδοχώρι και Αλεξάνδρεια (φωτογραφίες, βίντεο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στο Ροδοχώρι και την Αλεξάνδρεια. Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις στις δυο περιοχές και με αρκετά λάθη. Το Ροδοχώρι ήταν πιο...ζωηρό στο ξεκίνημα και έφτασε πρώτο στο γκολ. Η Αλεξάνδρεια, χωρίς να βρει ρυθμό, ισορρόπησε και δίχως να πιέσει την αντίπαλη άμυνα έφτασε στην ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος το Ροδοχώρι κλείστηκε στο μισό γήπεδο, η Αλεξάνδρεια πίεσε είχε 2-3 φάσεις για γκολ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο, την πρώτη αξιόλογη απειλή την είχε η Αλεξάνδρεια, στο 20’, με μια κεφαλιά του Ξαγοράρη μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Σαρηγιαννίδη, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Κασαπίδη.

Το Ροδοχώρι στην πρώτη του μεγάλη φάση έφτασε στο γκολ. Στο 29' ο Κοτζαχρήστος εκτέλεσε φάουλ, ο Μπρέγκου έκανε την κεφαλιά πάσα στον Τενεκετζή και ο τελευταίος με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο 32’ η Αλεξάνδρεια βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Αναστάσης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Καφές πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά σούταρε άουτ.

Στο 37’ η Αλεξάνδρεια έφτασε στην ισοφάριση. Ο Σαρηγιαννίδης εκτέλεσε από μακριά ένα φάουλ, ο Μπρέγκου έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, το Ροδοχώρι έδωσε χώρο στην Αλεξάνδρεια με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 52’ ο Μπρέγκου έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας της Αλεξάνδρειας μπλόκαρε.

Η Αλεξάνδρεια ενώ έλεγχε το ματς, χωρίς να βρίσκει διαδρόμους προς το τέρμα του Ροδοχωρίου, κινδύνευσε στο 75’ Ο Μπρέγκου εκτέλεσε απευθείας φάουλ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και θα μπορούσαν να σκοράρουν.

Στο 77’ ο Κασαπίδης μπλόκαρε σουτ του Καφέ. Στο 84’ πάλι ο Καφές βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά η κεφαλιά του, με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης, χτύπησε σε αμυντικό.

Στο 81' ο Βούλγαρης πετάχτηκε ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς της Αλεξάνδρειας, πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά ο Μυλωνάς μπλόκαρε εύκολα.

Στο 88’ ο Λαμπριανίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε ένα πόδι και ο Κασαπίδης απόκρουσε δύσκολα.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Μωυσίδης, Τσίπης, Τάσο, Τενεκετζής, Θοδοσιάδης (78' Φρέντι), Παπαδής (86' Πέτγαζλης), Βούλγαρης (83' Κακούδης), Ρήσσου, Μπρέγκου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Μυλωνάς, Ιορδανόπουλος, Αναστάσης (84' Λαμπριανίδης), Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σαμαράς (26' Λίτσι), Ξαγοράρης, Κούκλας, Πιπιλιάρης, Καφές.

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς