Όλα έτοιμα για τον τελικό του ερασιτεχνικού κυπέλλου - Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Όλα είναι έτοιμα για το τελικό του ερασιτεχνικού κυπέλλου. Το Σάββατο το μεσημέρι, στις 3.30μμ, η Αλεξάνδρεια και το Ροδοχώρι θα διεκδικήσουν στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας τον έναν από τους δυο φετινούς τίτλους, με την ευχή όλων να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και να κερδίσει ο καλύτερος.

Την Παρασκευή το απόγευμα, η ΕΠΣ Ημαθίας και οι δυο ομάδες έδωσαν συνέντευξη τύπου και μίλησαν για τον αυριανό τελικό. Ήταν μια πρωτοβουλία της νέας διοίκησης της ΕΠΣ με στόχο να αναβαθμίσει τον θεσμό. Την διαδικασία συντόνισε ο Πέτρος Ανδρεανίδης, υπεύθυνος σε θέματα τύπου της ΕΠΣ ενώ χαιρέτησε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου Γιάννης Ακριβόπουλος ο οποίος εξήγησε ότι για λόγους αναβάθμισης του θεσμού, ο αγώνας ορίστηκε Σάββατο και αναβλήθηκαν οι αγώνες της Α1.

eps telikos alexa

Η Αλεξάνδρεια

Από την πλευρά της Αλεξάνδρειας, ο πρόεδρος Δημήτρης Σαμαράς τόνισε οι δυο ομάδες θα είναι αντίπαλες μόνο για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο και πρόσθεσε ότι στόχος της Αλεξάνδρειας το καλοκαίρι ήταν να δημιουργήσει μια καλή ομάδα με ήθος κάτι που επιτεύχθηκε. «Είμαστε μέσα και στους δυο στόχους μας» είπε ο κ. Σαμαράς ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις σημείωσε ότι αν η Αλεξάνδρεια κερδίσει το κύπελλο θα βάλει στόχο και το ερασιτεχνικό κύπελλο Ελλάδος. Σε ερώτηση για το πρωτάθλημα, απάντησε ότι αν όλα τα ματς παιχθούν μέσα στο γήπεδο, το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει η Αλεξάνδρεια.

Ο προπονητής της Αλεξάνδρειας Κυριάκος Καρασαββίδης, ευχήθηκε να γίνει ένας καλός αγώνας και χαιρέτησε με ικανοποίηση τις πρωτοβουλίες της ΕΠΣ. «Η Αλεξάνδρεια είναι πολυνίκης του θεσμού, εύχομαι να κερδίσει και το Σάββατο» είπε ο κ. Καρασαββίδης. Σε ερώτηση για το που θα κριθεί το ματς απάντησε: «Θα κριθεί στο θέλω των ποδοσφαιριστών. Όποιος είναι πιο ψύχραιμος, έχει πιο καθαρό μυαλό, ψυχή και πάθος θα κερδίσει».

Ο μέσος της Αλεξάνδρειας Βαγγέλης Αβραμόπουλος υπογράμμισε: «Θέλουμε να είναι το ματς μια γιορτή. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Φαβορί δεν υπάρχουν. Από τα φετινά αποτελέσματα φαίνεται η δυναμική του Ροδοχωρίου. Το ματς θα είναι 50-50».

eps rodoxor

Το Ροδοχώρι

Από την πλευρά του Ροδοχωρίου, ο πρόεδρος Αναστάσιος Μωυσίδης είπε ότι είναι σημαντικό για την ομάδα του που έφτασε στον τελικό. «Θεωρητικά είμαστε ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας. Είναι σημαντικό που καταφέραμε να φτάσουμε εδώ. Είχαμε τους φορείς του χωριού δίπλα μας. Εύχομαι στην Αλεξάνδρεια να πετύχει τον έναν από τους δυο στόχους της, το πρωτάθλημα».

Ο προπονητής του Ροδοχωρίου Δημήτρης Χαλκιάς δήλωσε: «Και που φτάσαμε στον τελικό είναι επιτυχία. Φαβορί δείχνει η Αλεξάνδρεια αλλά δεν κερδίζει πάντα το φαβορί». Για το ματς, ο κ. Χαλκιάς είπε ότι «η καρδιά των παικτών θα κρίνει τη νίκη. Αυτοί θα πρέπει να αποδείξουν πόσο το θέλουν».

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής του Ροδοχωρίου Δημήτρης Θεοδοσιάδης υπογράμμισε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να έρθει κόσμος να το δει».

eps telikos cup