Logo

Κυπελλούχος η Αλεξάνδρεια (φωτορεπορτάζ, βίντεο)

 

Η Αλεξάνδρεια κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ημαθίας. Στον τελικό, επικράτησε με 2-0 του Ροδοχωρίου και κατέκτησε τον τίτλο. Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, δεν απειλήθηκε από το Ροδοχώρι και έφτασε άνετα στη νίκη.

Στο πρώτο μέρος, η Αλεξάνδρεια πήρε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 15' άνοιξε το σκορ. Μετά από γύρισμα του Σαρηγιαννίδη μέσα από την περιοχή στον Καφέ, ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Νωρίτερα, στο 5' το Ροδοχώρι, είχε απευθείας κτύπημα κόρνερ του Μπουρδάνου στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά το 1-0 η Αλεξάνδρεια διατήρησε τον έλεγχο, απείλησε δυο φορές με σουτ του Ξαγοράρη που πέρασαν άουτ και κράτησε εύκολα το προβάδισμά της. Το Ροδοχώρι παρότι έχανε, έμεινε πίσω και δεν απείλησε την Αλεξάνδρεια.

Στο δεύτερο μέρος, η Αλεξάνδρεια ήταν καλύτερη και στο 60' διπλασίασε τα τέρματά της. Μετά από μια μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πετάχτηκε ο Λίτσι και με κοντινό σουτ έγραψε το 2-0.

Μετά το 65', το Ροδοχώρι πήρε μέτρα στο γήπεδο και βγήκε μπροστά. Στο 70' μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει. Ο Τενεκετζής προσπάθησε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στο ανυπεράσπιστο από τερματοφύλακα τέρμα της Αλεξάνδρειας, αλλά ο Αβραμόπουλος έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Από εκεί και μετά η Αλεξάνδρεια δεν απειλήθηκε. Στο 84' είχε μια ευκαιρία για τρίτο γκολ. Ο Καφές πάσαρε στον Λίτσι, ο τελευταίος έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Κασαπίδης μπλόκαρε. Στις καθυστερήσεις, η Αλεξάνδρεια είχε ένα σουτ του Ιορδανόπουλου μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατάληξε άουτ.

* Στο ξεκίνημα της φετινής εκδήλωση, ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Φωτιάδης τίμησε τους προέδρους των δυο φιναλίστ, τους κ. Σαμαρά, Μωυσίδη.

Διαιτητής: Γιοβανόπουλος (Λαζάρου, Κωστούλης)

A.E. Αλεξάνδρειας: (Καρασαββίδης) Καρακούτσης, Αργυρίου, Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Ξαγοράρης (74' Λαμπριανίδης), Λίτσι (88' Γρηγοριάδης), Πέτκος, Αβραμόπουλος, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης(90' Ιορδανόπουλος), Καφές.

Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου: Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης (72' Πέτγγαζλης), Τενεκετζή, Τάσο, Μπουρδάνος, Μαγγίζης, Ρίσσου (87' Μωυσίδης), Μπρέγκου, Βούλγαρης, Παρθενόπουλος (46' Παπαδής) 

{jlex}flickr:72157678939681772{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb