Κρεσέντο για πολυβόλα στην Α1 (φωτορεπορτάζ και σχόλια)

mesi kleidi9

Χωρίς εκπλήξεις η χθεσινή αγωνιστική στην Α1 ερασιτεχνική. Όλα τα φαβορί έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές του και διέλυσαν τους αντιπάλους τους.

Ας ξεκινήσουμε από την Ειρηνούπολη. Όπως στο ματς με τον Διαβατό έτσι και κόντρα στον Αχιλλέα, οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς με το καλησπέρα. Τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο και «άντε γεια».

Πάμε στη Νάουσα. Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι. Δεν άφησαν το Ζερβοχώρι να κάνει «κιχ». Τρία γκολ στο ημίωρο και μετατροπή της αναμέτρησης σε «πάρτυ». Όταν η Νάουσα εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιουργεί, δεν την σταματάς με τίποτα.

Στην Κουλούρα, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έκανε απλώς το καθήκον του. Καθάρισε το ματς νωρίς και πήρε τρεις «ξεκούραστους» βαθμούς.

Ξέσπασμα είχαμε και στα Τρίκαλα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά με 2-0 και παρότι αιφνιδιάστηκαν στις αρχές του β' μέρους, δεν επηρεάστηκαν από την ισοφάριση της Καψόχωρας. Σημείωσαν άλλα τρία «μπαλάκια» και καθάρισαν την...μπουγάδα.

Στην Μελίκη, οι Βαρβάρες έδειξαν ότι είναι μια σταθερή αξία στην κατηγορία. Δεν είναι η ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό αλλά έχει την δυνατότητα να δείξει τα...δόντια της σε κάθε αντίπαλο. Έτσι έκανε και στην Μελίκη. Έφερε το ματς στα μέτρα της και έφυγε με τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, η Μελίκη παραμένει μια ασταθής ομάδας. Μπορεί να κάνει εμφανίσεις και να περάσει «αέρα» από δύσκολες έδρες αλλά μπορεί να εμφανιστεί κακή και να χάσει ματς που πρέπει να πάρει.

Στον Διαβατό, ο Ατρόμητος πήρε μια νίκη που τον έδωσε βαθμολογική ανάσα. Δυσκολεύτηκε να κερδίσει το μέτριο Σκυλίτσι αλλά τελικά πήρε αυτό που χρειαζόταν. Έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι οι γηπεδούχοι έχουν χτυπητές αδυναμίες. Όσον αφορά το Σκυλίτσι, πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Θυμίζουμε ότι με βάση την εικόνα των ομάδων μας στην Γ' Εθνική, περιμένουμε υποβιβασμό πέντε ομάδων και αν ο πρωταθλητής της Α1 δεν πάρει την άνοδο, θα έχουμε και 6η πτώση στην Α2.

Στο Ροδοχώρι η Χαρίεσσα πέρασε άνετα και σημείωσε την τρίτη της νίκη. Σημαντική βαθμολογική ανάσα. Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να παραμείνουν σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο αν θέλουν να μείνουν στην κατηγορία. Το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Από την άλλη πλευρά, το Ροδοχώρι με αμυντική εικόνα όπως η χθεσινή ή όπως στο ματς με την Κουλούρα, θα έχει πολλά προβλήματα και είναι απίθανο να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέλος στην Μέση διεξήχθη ίσως το χειρότερο ποιοτικά ματς της ημέρας. Οι γηπεδούχοι χάνοντας βαθμούς σε τέτοια ματς δεν έχουν καμιά ελπίδα σωτηρίας. Οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους για δεύτερο στην σειρά ματς και βρίσκονται στα σύνορα της επικίνδυνης ζώνης.

Φωτορεπορτάζ από το Διαβατός - Σκυλίτσι

Φωτορεπορτάζ από το Μέση - Κλειδί