Κατέρρευσε νεαρός ποδοσφαιριστής στο γήπεδο της Χαρίεσσας - Αναβάλλονται τα ματς της Κυριακής

Περιστατικό σοκ σημειώθηκε στο γήπεδο της Χαρίεσσας. Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης της τοπικής ομάδας με τη Μελίκη, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο 17χρονος ποδοσφαιριστής Χρήστος Πετρίδης, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού τον Ιανούαριο από τη Νάουσα.

Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για να κρατηθεί στη ζωή, τόσο από τον γιατρό του αγώνα Φίλιππο Βάντση όσο και από τον αδερφό του προπονητή της Μελίκης, Βασίλη Ντάμτσιο (δουλεύει στο ΕΚΑΒ) που ήταν στο γήπεδο.

Στη συνέχεια ο άτυχος παίκτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νάουσας ενώ μετά από αρκετές ώρες μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Από την ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώνεται οτι "οι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 17/2/2019 αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αναβάλλονται λογω του λυπηρού γεγονότος που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Χαριεσσας. οι προσευχές μας και η σκέψη μας είναι κοντά στο νεαρό ποδοσφαιριστή και στον αγώνα που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή".