Με γκολ στις καθυστερήσεις η Νάουσα στον τελικό του ερασιτεχνικού κυπέλλου (φωτό) - Με ΠΑΟΚ στον τελικό

irinoup-naousa

Η Νάουσα ήταν η μεγάλη νικήτρια του μεγάλου ημιτελικού του ερασιτεχνικού κυπέλλου. Επικράτησε με 1-2 της Ειρηνούπολης, με γκολ του Σαρηγιαννίδη στις καθυστερήσεις και προκρίθηκε στον τελικό. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που κέρδισε το Ζερβοχώρι με 1-4.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο. Η Νάοουσα άνοιξε νωρίς το σκορ. Στο 13' ο Γασπαράτος βρέθηκε σε θέση για γκολ και μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-1. Η Ειρηνούπολη προσπάθησε να απαντήσει άμεσα. Στο 16' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Συμεωνίδη αλλά ο Σταματέλος απόκρουσε την εκτέλεση του Έξαρχου. Στο 36' η Ειρηνούπολη βρέθηκε και πάλι κοντά στο γκολ. Μετά από σέντρα του Σαμσωνίδη, ο Καραγιάννης με κεφαλιά από κοντά σημάδεψε το δοκάρι της Νάουσας (φωτό). Το 1-1 σημειώθηκε στο 45'. Μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Νάουσας, ο Λαμπριανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1.

irinoup-naousa2

Στο δεύτερο μέρος η Ειρηνούπολη είχε τον έλεγχο του ματς. Είχε ένα πολύ επικίνδυνο φάουλ του Αργυρίου που πέρασε άουτ στο ξεκίνημα της επανάληψης και ένα δυνατό σουτ του Πέτγαζλη που είχε την ίδια κατάληψη. Στο 76' ο Καραγιάννης προσπάθησε ανάμεσα από δυο παίκτες της Νάουσας να πλασάρει αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 84', μετά από σέντρα του Κουκουράκη, ο Έξαρχος έκανε μόνος του κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά και αυτή η φάση κατέληξε άουτ. Η Νάουσα από την πλευρά της προσπάθησε με μια αντεπίθεση του Μουρίκι να κλέψει το ματς στο 82' αλλά ο τερματοφύλακας της Ειρηνούπολης απόκρουσε. Το 1-2 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις με κοντινό σουτ του Σαρηγιαννίδη, μετά από φάουλ του Καφέ από τα πλάγια.

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Ιωακειμίδης, Αργυρίου, Συμεωνίδης, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης, Λαμπριανίδης, Κουκουράκης, Πέτγαζλης (88' Μανδάλης), Σαμψωνίδης (65' Κάρλος), Καραγιάννης, Έξαρχος.

ΝΑΟΥΣΑ: Σταματέλος, Βλαχοδήμος Ζ., Παπατάνος, Πέικος, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι (90' Συμπεθέρης), Καφές, Γασπαράτος, Πιπινίκας (80' Βλαχοδήμος Α.).

irinoup naousa3

irinoup naousa4

irinoup naousa5

irinoup naousa6

 irinoup naousa7

 irinoup naousa8

 irinoup naousa9