Α1: Υπόθεση για δυο ο τίτλος, ανακατατάξεις στην επικίνδυνη ζώνη (φωτορεπορτάζ σε Διαβατό, Βαρβάρες)

diavatos irinoup

Αρκετά ενδιαφέρουσα από πλευράς αποτελεσμάτων και αλλαγής συσχετισμών ήταν η 22η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής. Στην κορυφή, ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση τίτλος αφορά πλέον μόνο δυο ομάδες, την Ειρηνούπολη και τη Νάουσα. Όσον αφορά την επικίνδυνη ζώνη, εκεί υπήρξαν ανακατατάξεις και ομάδες που είχαν καλή πορεία στον πρώτο γύρο μπήκαν σε περιπέτειες. Ας δούμε αναλυτικά:

 

Στον Διαβατό, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν της Ειρηνούπολης με 1-0, μπορούσαν στο πρώτο ημίχρονο να έχουν πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά στο δεύτερο μέρος έχασαν τον Σπανό με τραυματισμό, έγιναν ανεξήγητα παθητικά και με ολέθρια λάθη στην άμυνά τους έδωσαν την ευκαιρία στην Ειρηνούπολη να σημειώσει δυο γκολ και να φύγει με τη νίκη. Η εικόνα του Διαβατού στο δεύτερο μέρος, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους της ομάδας και προκάλεσε την αποχώρησή τους από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Με τη νίκη αυτή η Ειρηνούπολη διατηρήθηκε στην πρώτη θέση.

Στα Τρίκαλα, η τοπική ομάδα έχασε από τον ΠΑΟΚ με 0-1. Οι γηπεδούχοι μέσα σε δυο αγωνιστικές αποχαιρέτησαν τις ελπίδες που είχαν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μετά την ισοπαλία της Χαρίεσσας, έχασαν στο γήπεδό τους από τον ΠΑΟΚ κι έμειναν 9 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ειρηνούπολη. 

Στις Βαρβάρες οι γηπεδούχοι δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες...γκέλες. Έχασαν στο γήπεδό τους από το μαχητικό Ζερβοχώρι και μπαίνουν πλέον σε περιπέτειες αφού είναι μια θέση μόνο πάνω από τις πέντε ομάδες που θα υποβιβαστούν, με διαφορά μόλις ενός βαθμού και η θέση που βρίσκονται δεν τους εξασφαλίζει παραμονή. Οι Βαρβάρες βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 νωρίς, μείωσαν στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Στο Ροδοχώρι, η τοπική ομάδα επικράτησε με 4-3 του Αχιλλέα και βρέθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, όπως και το Σκυλίτσι που επικράτησε στην Μέση με 2-3.

Στα υπόλοιπα τρία ματς, φυσιολογικές νίκες σημείωσαν Νάουσα, Χαρίεσσα και Μελίκη.