Θετικές εντυπώσεις από την Ακαδημία τέννις του Νηρέα Βέροιας

nireas tennis

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητών της Ακαδημίας τέννις του Νηρέα Βέροιας, με τους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές να επιδεικνύουν ζήλο και διάθεση για σκληρή δουλειά, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Γρηγόρη Παπαϊωάννου.

Στόχος και φέτος είναι η συμμετοχή των ομάδων τέννις του Νηρέα σε διάφορα τουρνουά και την κατάταξη των αθλητών στις καλύτερες θέσεις. Άλλωστε οι προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές αποτελούν τα διαπιστευτήρια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από έναν γνώστη του χώρου, τον Γρηγόρη Παπαϊωάννου.

Ο προπονητής τέννις του Νηρέα Βέροιας Γρηγόρης Παπαϊωάννου, αναφερόμενος στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας, τόνισε πως «είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι αθλητές μου δείχνουν μεγάλη διάθεση για να αφομοιώσουν αυτά που τους διδάσκω και θέλω να βγάλουν στους αγώνες. Οι συνθήκες που δουλεύουν τα παιδιά στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, είναι πολύ καλές και δεν σας κρύβω πως το ενδιαφέρον που υπάρχει μας αναγκάζει να βλέπουμε ακόμα περισσότερο την ανάπτυξή τους».

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Οι εγγραφές στην Ακαδημία τέννις του Νηρέα Βέροιας συνεχίζονται και λειτουργούν τμήματα:
-Mini tennis απο 4 εώς 7 ετών
-Junior tennis απο 8 εώς 16 ετών
-Τμήμα προχωρημενων 11 εώς 17 ετών
-Τμήμα ενηλίκων fun tennis 17-60 ετών
Πληροφορίες: 1ο χλμ Βέροιας-Άμμου, γηπεδικές εγκαταστάσεις ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ τηλ. 23310 75490-75491