Τα νέα της Ακαδημίας Βέροιας

football

Πετυχαίνοντας πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας Βέροιας πέτυχαν μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως η Πατρίδα. Όλοι οι παίκτες της Ακαδημίας βρέθηκαν σε καλή μέρα, με «πρώτα βιολιά» τους Αργυρόπουλο, Γαβριηλίδη, Σοφιανίδη, Παπαδόπουλο. Σκόρερ Ακαδημίας: 12' – 34'-68' Αργυρόπουλος

Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη Κυριακή 17/1 η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ Βέροιας τον Ολυμπιακό Νάουσας.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 0-4

Ωραίο παιχνίδι, με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Παλαιοχωρίου, όπου οι νεαροί αθλητές μετά τις διακοπές των γιορτών χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα.
Σύνθεση Ακαδημίας: Γκανόιλ, Σάρκα, (60' Γρηγοριάδης), Σερεμέτας Β., Γάκης, ΣαΪπης, Ανάστος, Ασλανίδης, Παπουλίδης, Μελιόπουλος, Αλεξιάδης, Σούλης.
Σκόρερ Ακαδημίας: 10' Παπουλίδης (πεν.), 28' Αλεξιάδης, 52' Ασλανίδης, 67' ΣαΪπης
Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου η ομάδα της Ακαδημίας υποδέχεται στο γήπεδο Γεωργιανών τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο οποίος δεν κατεβαίνει στους αγώνες του πρωταθλήματος, οπότε θα διοργανωθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Το πρώτο «εσωτερικό δίτερμα» του 2016 έπαιξαν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, αφού οι γιορτές και η αναγκαστική διακοπή των δραστηριοτήτων τους δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Ακαδημίας Σκύδρας να επανδρώσει τα τμήματά της.
Η αθλητική αγωνία των ποδοσφαιριστών μας συνεχίζεται έως το Σάββατο 16/1, οπότε η Ακαδημία φιλοξενεί στο γήπεδο Γεωργιανών τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας.