Φιλική νίκη της ΓΕΒ επί του Ζαφειράκη

gev2011

Με επιτυχία στέφτηκε το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας της νέας χρονιάς για την ανδρική ομάδα χάντμπολ ΓΕΒ 2011 με αντίπαλο την πάντα υπολογίσιμη νεανική ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Επειδή και οι δυο ομάδες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους, το παιχνίδι ήταν χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα και σκληρές άμυνες με αποτέλεσμα να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι εκατέρωθεν. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 14-13 ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 25-24 υπέρ της ΓΕΒ 2011.

Οι προπονητές των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους του παίχτες και να δοκιμάσουν πολλά συστήματα σε άμυνα και επίθεση καθώς και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τους. Η ομάδα της ΓΕΒ 2011 ευχαριστεί θερμά την αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή Θεόδωρο Παυλίδη για την ευκαιρία των μεταξύ τους φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/9 στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας και ώρα 18.00.

Προπονητής: Τούτσης Κωνσταντίνος
Γυμναστής ομάδος: Τζουμάκης Γιάννης
Παίκτες: Γιούπης Γιώργος, Μάρτος Δημήτρης, Τσικίνας Γιώργος, Τσικίνας Δημήτρης, Τριγώνης Γρηγόρης, Μελιόπουλος Αντώνης, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Γιακουμόπουλος Νικός, Βόλκος Νίκος, Γουναράς Αρτέμης, Παγγούρας Γιώργος, Καραπεϊδης Μωυσής, Παντελίδης Αναστάσιος, Σαπουντζής Αθανάσιος, Ουσουλτζόγλου Γιώργος, Φύκατας Γιάννης.