Φιλική ισοπαλία του Νηρέα με τους Νέους της Κουλούρας

Nireas2014-15

Στο τελευταίο επίσημο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς ο Νηρέας Βέροιας ήρθε ισόπαλος με σκορ 3-3 με την ομάδα των Νέων του ΠΑΟΚ Κουλούρας. Ουσιαστικά ήταν μια πρόβα τζενεράλε της ομάδας των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο προπονητής του Νηρέα Αντώνης Λυμούσης είχε την ευκαιρία να τεστάρει στο τελευταίο αυτό φιλικό την ετοιμότητα των νεαρών παικτών της ομάδας του, κόντρα σε μια εξίσου νεαρή και με πολύ ταλέντο ομάδα του ΠΑΟΚ Κουλούρας. Οι θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι ασφαλώς έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού είδαν ωραίο ποδόσφαιρο από δυο ομάδες που στην πλειοψηφία τους αποτελούνταν από παίκτες που απαρτίζουν τις Μικτές πομάδες του νομού μας. Έγινε ένας αγώνας που ασφαλώς θα ικανοποίησε και σε μεγάλο βαθμό τους προπονητές των ομάδων, Κωστογλίδη Σταύρο και Λυμούση Αντώνη, που είδαν λίγο πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους, τους παίκτες τους να βγάζουν θετικά στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι.

Έκπληξη αποτέλεσε ίσως η νεανική ομάδα του Νηρέα, που για μια ακόμη φορά έδειξε χαρακτήρα ομάδας, με ανάπτυξη από τον πίσω χώρο, πίεση ψηλά όταν έπρεπε, γρήγορη εναλλαγή από φάση άμυνας σε φάση επίθεση, έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό τους πολλές τελικές προσπάθειες. Το ισόπαλο όμως 3-3 δεν αφήνει παράπονα σε καμία ομάδα, αφού και οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι διαθέτουν αρκετό ταλέντο και με αρκετή δουλειά για αυτές τις ηλικίες. Έτσι λογικό ήταν ο αγώνας παρότι είχε πολύ ζέστη, να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στους φιλάθλους και ίσως φανεί υπερβολικό, να αγγίζει ψηλά στάνταρ, αφού οι δυο ομάδες με ποδοσφαιρικές αρχές και πολλά κομμάτια τακτικής βοήθησαν προς αυτήν την πλευρά.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μπακαλίδης (28') Τσιρίδης (72') και Λαφτσίδης (75'). Αντίθετα για την ομάδα του Νηρέα σκόρερ χρίστηκε και πάλι ο Αντωνίου με δυο τέρματα (3') και (80' πεν.), ενώ το τρίτο έγινε με αυτογκόλ. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τους νεαρούς παίκτες του Νηρέα Περπερίδη, Ντουμάνη, Κωστογλίδη και Τσιότρα, οι οποίοι ήταν απολαυστικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ενώ από πλευράς γηπεδούχων πολύ καλή εντύπωση εκτός από τον Παντέλογλου που δέσποζε στον χώρο του κέντρου, έκαναν και οι Μπακαλίδης, Λαφτσίδης που αγωνίστηκε στο β' μέρος.

ΝΕΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Πράιας, Ποζιάδης, Ταραμονλής, Σκουμπόπουλος, Παντέλογλου, Καρύδας, τσιρίδης, Μπακαλίδης, Τσουλχάι, χαρίσης. (Έπαιξαν και οι Λαφτσίδης, Φερχάτι, Θυμιόπουλος, Παναγιωτίδης, Πέρε, Γιαννόπουλος).

ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ: Συμεωνίδης, Τσάμι, Παυλίδης, Τσιότρας, Θεοδώρου, Περπερίδης, Αντωνίου, Ντουμάνης, Στυλίδης, Δημούλτσης, Σαρηγιαννίδης. (Έπαιξαν και οι Κωστογλίδης, Χερίδης, Ματελόπουλος, Καράι Μ., υπό δικιμή, Καράι Ρ.)