Νέα της Ακαδημίας Βέροιας

football

Από την Ακαδημία Βέροιας ανακοινώθηκαν τα παρακάτω νέα των τμημάτων του συλλόγου: 

"Ερασιτεχνικό Τμήμα: Μετά το ρεπό και την αναγκαστική αναβολή ξεκινούν οι αγώνες για το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, το οποίο φιλοξενεί την Κυριακή, 12 Οκτωβρίου στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας την ομάδα του Νηρέα. Ώρα έναρξης αγώνα: 10.30ʼ π.μ.

Τμήμα παιδικό: Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου ξεκινάει το παιδικό πρωτάθλημα. Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται βάσει προγράμματος με την ομάδα της Ε.Α.Π. στα γήπεδα Μακροχωρίου. Οι νεαροί παίκτες φιλοδοξούν να απολαύσουν το παιχνίδι και να βελτιωθούν όσο μπορούν.

Τμήματα υποδομής: Το Σάββατο 4/10 οι νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με τους «Τηλέμαχους» Αλεξάνδρειας, στο Νησέλι.Οι λιλιπούτειοι αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας απόλαυσαν τις αναμετρήσεις με τους παίκτες των Τηλέμαχων. Ο καλός καιρός στάθηκε σύμμαχος στη διασκέδαση τόσο των μικρών ποδοσφαιριστών όσο και των πολλών γονέων και θεατών, που παρακολουθούσαν τους αγώνες. Το επόμενο Σάββατο σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας έχει ρεπό.

Σε επόμενη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε για τη δραστηριότητα των τμημάτων υποδομής για το Σάββατο 11 Οκτωβρίου".