Logo

Ξεκινάει η Ακαδημία του Μακροχωρίου

football

Με αισιοδοξία, πίστη και ποιοτική δουλειά ξεκινάει και φέτος η ακαδημία Μακροχωρίου. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: "Στις εξερετικές εγκαταστάσεις μας και με προπονητές που δουλεύουν για το καλό των παιδιών χτίζουμε και φέτος τους πρωταγωνιστές του μέλλοντος.
Με την πρώτη ομάδα να συμμετέχει σε εθνικό πρωτάθλημα (Γ΄ Εθνική), την Β' ομάδα να συμμετέχει στην Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας και με 4 παιδικά τμήματα, η ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ είναι η μοναδική στην Ημαθία που προσφέρει αυτή τη σύνδεση και την δυνατότητα σε κάθε νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο.

Τα τμήματα των ακαδημιών στελεχώνουν προπονητές και πάνω απ' όλα δάσκαλοι που θα βοηθήσουν στην σωματική, τεχνική και πνευματική ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Προπονητές νεαροι αλλά και έμπειροι που δίνουν βάσεις για ένα πλούσιο μέλλον για τα παιδιά μας.

Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την χρονιά την Δευτέρα (1/9) με την εγγραφή των παικτών στις ακαδημίες με ποσό εγγραφής 10€.

Ώρες εγγραφής: 6μμ - 7μμ

Προπονητές θα είναι οι: Γιάννης Κερλίδης, Μάκης Γιαννόπουλος, Γιώργος Απόσογλου, Τσακαλίδης Κώστας και Μαρούδας Γιώργος ενώ την εκγύμναση των τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Σάκης Τσικανόπουλος.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

  • Παιδικό
  • Τζούνιορ
  • Προτζούνιορ
  • Μπαμπίνι

Διοικητικός υπεύθυνος: Κικερίδης Δημήτρης - Συντονιστής: Απόσογλου Γιώργος

Περιμένουμε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές για να περάσουμε μαζί τους μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb