Μάριος Κατικαρίδης και Τάσος Παναγιωτίδης στην προπονητική ομάδα της Ακαδημίας ΑΕΚ Βέροιας

Από την Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας έγινε γνωστό ότι επικεφαλής του προπονητικού δυναμικού και τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κύριος Κατικαρίδης Μάριος. Όπως επίσης και προπονητής στο νεοσύστατο τμήμα Νέων που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης.Είναι προπονητής UEFA Α και καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων εντός και εκτός Ελλάδος με εξειδίκευση στις αναπτυξιακές ηλικίες. Έχει διατελέσει προπονητής σε Εθνικό Κλειδιού, Μακεδόνα, Αγροτικό Αστέρα Α.Βαρβάρας, Ακαδημία Βέροιας, Ακαδημία Νηρέα, Ακαδημία ΠΑΟΚουλουρας, Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας. Προπονητής φυσικής κατάστασης σε ΠΑΕ Βέροια, ΤΑΠ Τρίκαλα, ΑΕ Αλεξάνδρειας, ΕΑΠ. Η οργάνωση ,η μεθοδικότητα ,η επιμονή και η εξέλιξη τον χαρακτηρίζουν.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι προπονητής στο τμήμα projunior για τη νέα σεζόν θα είναι ο Τάσος Παναγιωτιδης. Διπλωματούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα αθλητικό μάρκετινγκ.

Εργάστηκε ως προπονητής στις ακαδημίες του Μακεδόνα και ΑΕΚ Βέροιας. Εργάστηκε ως γυμναστής σε παιδικές κατασκηνώσεις και ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον τομέα του αθλητικού μαρκετινγκ . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής ομαδικών αθλημάτων παιδικής και εφηβικής ηλικίας και αποκατάστασης. Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής για την ΠΑΕ Βέροιας και ήταν πρωταθλητής Ελλάδος με την μεικτή Ημαθιας. Δημιουργικός ,γεμάτος ενέργεια, όρεξη για δουλειά και η έμπνευση της ομάδας.