Αποχωρεί η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας από το ανεπίσημο πρωτάθλημα

Από τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, μετά από ώριμη σκέψη και ομόφωνη συλλογική απόφαση όλων των μελών που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο., συμπεριλαμβανομένου και του αξιότιμου προέδρου κου Καλαϊτζιδη Ανδρέα, αποχωρεί από το άτυπο πρωτάθλημα Ακαδημιών Ημαθίας Πέλλας Πιερίας, που αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες k6, k8, k10, και k12.

Από τη σύσταση της Ακαδημίας μας, πριν περίπου 3 χρόνια, μέχρι και σήμερα, είχαμε θέσει ως προϋπόθεση για τη λειτουργία της την ανιδιοτελή στάση που θα πρέπει να διέπει τη σχέση μας με γονείς και παιδιά – αθλητές ώστε το οικοδόμημα που λέγεται «Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας Μέγας Αλέξανδρος» να έχει ως θεμέλιο τις αξίες και τις αρχές που μας καθιέρωσαν όλα αυτά τα χρόνια στο στενό αθλητικό αλλά και ευρύ κοινωνικό περιβάλλον.

Το ήθος, και η ειλικρίνεια που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα μας είναι τα υλικά με τα οποία τελικά θα καταφέρουμε να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης πρωτίστως με τους αθλητές που εμπιστεύονται το ποδοσφαιρικό τους μέλλον στα χέρια μας αλλά και τους γονείς των οποίων τις θυσίες αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε!

Μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων, ατομικής – προσωπικής προβολής, διχόνοιας και γκρίνιας η Ακαδημία μας που πρεσβεύει όλα όσα αναφέραμε δεν έχει καμία θέση.

Στόχος μας είναι, όπως πράξαμε μέχρι τώρα είναι η συμμετοχή των τμημάτων μας σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που προάγουν την ευγενή άμιλλα και αλτρουισμό και θα χαρίσουν στα παιδιά μας ωφέλιμες εμπειρίες τις οποίες στο μέλλον θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν ως μέσο για την περεταίρω εξέλιξη τους.

Η αποχώρηση μας από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι η αρχή μια νέας σελίδας στην ιστορία που που θέλουμε να γράψουμε μαζί με όλες τις υγιής δυνάμεις του ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών.

Σε επόμενη ανακοίνωση μας, θα παρουσιαστεί το νέο πλάνο δράσεων της Ακαδημίας μας που θα εκπλήξει όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, όλα αυτά τα χρόνια".