Βέροια: Με επιτυχία το Τουρνουά Αγάπης

«Πλημμύρισε» με αγάπη και χαμόγελα το γήπεδο της Ραχιάς κατά την διάρκεια διεξαγωγής του «1ου Τουρνουά Αγάπης», που διοργανώθηκε εχθές από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Βέροιας, που συμμετέχουν στο 14ο Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ακαδημιών Ημαθίας –Πέλλας. (Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ/ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ/ΑΓΙΑΞ ΗΜΑΘΙΑΣ/Μ.Α. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ/ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ/ΑΚΑΔ. Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑΣ 2019).

Οι μικροί πρωταγωνιστές των γηπέδων, μας έδειξαν πως η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη είναι αξίες δυνατές. Έπαιξαν όλοι μαζί όχι για να βγάλουν έναν νικητή αλλά για να είναι όλοι μαζί νικητές εναντία στην οικονομική κρίση που υπάρχει στις μέρες μας. Έβαλαν «γκολ» στη φτώχεια και συνέβαλλαν στο να μαζευτούν τρόφιμα και φάρμακα για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.

agapis2

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος και στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής-Προστασίας Υγείας & Εθελοντισμού κ. Κελεσίδης Ευστάθιος ευχαρίστησε τους μικρούς πρωταγωνιστές της εκδήλωσης , τους προπονητές , τους προέδρους των ακαδημιών που συμμετείχαν καθώς και τους γονείς των παιδιών που στήριξαν την εκδήλωση με την προσφορά τους σε τρόφιμα και φάρμακα, για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Βέροιας. Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης καθώς επίσης και τους εθελοντές και τους χορηγούς της εκδήλωσής.

Τέλος καθιέρωσε το συγκεκριμένο «Τουρνουά Αγάπης» ως θεσμό για το Δήμο Βέροιας και έδωσε νέο ραντεβού στο γήπεδο για την επόμενη χρονιά προβάλλοντας για ακόμη μια φορά το πρόσωπο Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Βέροιας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή βεβαίωσης συμμετοχής στους μικρούς πρωταγωνιστές του «1ου Τουρνουά Αγάπης» από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κελεσίδη Ευστάθιο και κ. Τσαχουρίδη Αλέξανδρο καθώς και από τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Ασλανίδη Λάζαρο.