Καρασαρλίδου: Κοντά στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αγίας Βαρβάρας

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο της Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα αθλητισμού Γρηγόρη Γεωργιάδη και το στέλεχος Δημήτρη Χαμπίδη, συναντήθηκε με τους παράγοντες και τις αθλήτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, της μοναδικής γυναικείας ομάδας του νομού μας, η οποία ήδη έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στη β’ εθνική κατηγορία.

Η βουλευτής συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και τα οποία όπως διαπιστώθηκε είναι κυρίως οικονομικής φύσης. Πληρώνουν οι ίδιοι τα μεταφορικά τους για κάθε αγώνα.

Χρειάζονται στολές, παπούτσια, φόρμες, μπάλες, γιατρό για κάθε αγώνα. Πληρώνουν τους διαιτητές ενώ η ΕΠΟ τους είχε διαβεβαιώσει ότι θα τους πληρώνει η ίδια κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα. Το γήπεδο είναι το δημοτικό στάδιο της Αγ. Βαρβάρας, όπου κάνουν προπόνηση όλα τα τμήματα του συλλόγου με αποτέλεσμα να φθείρεται συνεχώς το χόρτο μιας και δεν υπάρχειχλοοτάπητας που θα τους προστατεύει από τραυματισμούς. Η Φρόσω Καρασαρλίδου και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν πως θα έχουν σχετικές επαφές με τους αρμόδιους για την προώθηση και την επίλυση των ζητημάτων που τέθηκαν.