Κέρδισε τον Κιλκισιακό η Αγία Βαρβάρα

Νικητήρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα του Κιλκισιακού, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το απόγευμα της Κυριακής 19/3/2017, με τελικό σκορ 4 – 0.

Τα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου ξεκίνησαν πολύ καλά την αναμέτρηση με πρώτη καλή στιγμή στο 5' με σουτ της Μουρατίδου από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε στην αντίπαλη περιοχή και στο 12' απείλησε η Παπαδοπούλου με δυνατό σουτ, αλλά απέκρουσε σωτηρία η Τσαρτσαράκη. Σειρά πήρε στο 14' η Μπαξεβάνου που έφυγε μόνη στην επίθεση σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε διπλά από το δεξί κάθετο δοκάρι. Η πίεση του Αστέρα έφερε καρπούς στο 16' με δυνατό η Μουρατίδου, από το ύψος μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα , κάνοντας το 1 – 0.

Επόμενη πολύ καλή στιγμή στο 26' με δυνατό σουτ της Μουρατίδου, έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Ευκαιριών συνέχεια στο 31' με σουτ υπό πίεση της Ντούσκα, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενες απείλησαν στο 33' με σουτ της Γάτσιου, από το ύψος της περιοχής αλλά μπλόκαρε την μπάλα σταθερά η Κανελλάκη.

Οι γηπεδούχες διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 36' με πολύ καλή επιθετική ενέργεια, που ξεκίνησε από το χώρο του κέντρου, βγήκε πλάγια δεξιά η Παπαδοπούλου, γέμισε στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά η Καλαϊτζόγλου, την έστειλε στα δίχτυα της Τσαρτσαράκη.

Στο 40' η ομάδα του Αστέρα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή της Μουρατίδου, μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε η Παπαδοπούλου και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 3 – 0. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η ίδια παίκτρια εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έκανε το 4 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των κοριτσιών του Γιάννη Γιάννου κατέβασε στροφές, αλλά δεν έδωσε δικαίωμα στις φιλοξενούμενες, αντιθέτως έχασε πολλές καλές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων.

Στο 49' έφυγε στην επίθεση η Ντούσκα βγήκε σε τετ-α-τετ και στο ψηλοκρεμαστό σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε, λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία.

Δεύτερο δοκάρι στο 55' με το δυνατό σουτ της Μουρατίδου, από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 57' η ίδια παίκτρια με δυνατό σουτ από το χώρο του κέντρου του γηπέδου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 60' σε τετ-α-τετ η Παπαδοπούλου, αλλά απέκρουσε σωτηρία η Τσαρτσαράκη ενώ στο 72' η κεφαλιά της Μουρατίδου, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πήγε δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Πολύ καλή στιγμή στο 75' με την νεοεισελθών Τσούκα με σουτ από πλάγια δεξιά, αλλά μπλόκαρε για μια ακόμη φορά η τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Τελευταία ευκαιρία για τα κορίτσια του Αστέρα στο 78' με ψηλοκρεμαστό σουτ της Ντούσκα, που πρόλαβε στην έξοδο την τερματοφύλακα, αλλά απέκρουσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικές του Κιλκισιακού.

Οι φιλοξενούμενες απείλησαν για το γκολ της τιμής στο 84' με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μουρατίδου, απέκρουσε σταθερά όμως η Κανελλάκη σε κόρνερ.

Εκτός από τα 4 γκολ που πέτυχε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, είχε και 2 δοκάρια με την Μουρατίδου, ένα σε κάθε ημίχρονο..

Η απόδοση της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή, για μια ακόμα αναμέτρηση ενώ αγωνίστηκε με ψυχή, δύναμη και πάθος για τη νίκη, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα.

Βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και έχει κερδίσει επάξια την άνοδο της στη Β΄ Εθνική.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη, Καλαϊτζόγλου (57' Τσούκα), Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα (79' Δεληγιαννίδου Αγ.,), Δρενοβιάδου.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Νίκος Κωτάκης): Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Τζιτζίδου (46' Ασκονίδου), Μουρατίδου, Παπαδοπούλου Σ., Γάτσιου, Χατζηγεωργιάδου (33' Διαμαντίδου), Αναστασιάδου (50' Αβραμίδου), Καραβασίλη, Φούρναρη, Βασιλειάδου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μέγας Αλέξανδρος με βοηθούς την κ. Φωτιάδου Αναστασία και τον κ. Στίκο Δημήτριο από την ΕΠΣ Πιερίας.