Φιλική νίκη των κοριτσιών του Αστέρα

Αήττητη και στο φιλικό αγώνα αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό της κατάληψης της πρώτης θέσης και τον τίτλο του πρωταθλητή στο 2ο όμιλο της Γ´ Εθνικής κατηγορίας γυναικών με τελικό σκορ 0 - 0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίπαλη ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή στο 1ο όμιλο της Γ´ Εθνικής κατηγορίας γυναικών με Ημαθιώτη προπονητή.
Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος και είχε πανηγυρική διάθεση για τις δυο ομάδες καθώς δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις στις δυο περιοχές.

Στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε στο 27' το δυνατό σουτ της Παπαδόπουλου αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά η Μουρατίδου με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής απέκρουσε σωτηρία η τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό μετά την εκτέλεση του κόρνερ έγινε αποδέκτης της μπάλας η Ντούσκα και στο μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ που δοκίμασε από πλαγια θεςη η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 31' ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με σουτ της Κεχαγιά αλλά η η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι της Κανελλάκη.

Ο ίδιος ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τη μπάλα συνεχώς πάνω - κάτω , οι προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές και χρησιμοποίησαν όλες τις παίκτριες που είχαν στην αποστολή.

Ξεχώρισαν το σουτ της Πετροπούλου στο 63' απο το ύψος της μικρής περιοχής με τη μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά της συμβολής των δοκών και στο 89' δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή αλλά απέκρουσε σωτηρία η τερματοφύλακας.
Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δυο ομάδες ευχαριστημένες για το αποτέλεσμα και συνέχισαν τους πανηγυρισμούς με σαμπάνιες ,για την άνοδο τους στη Β´ Εθνική κατηγορία.

Η απόδοση της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή για μια ακόμη αναμέτρηση, με ένα αξιόλογο αντίπαλο που θα συναντηθεί στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Φωτιάδης Βασίλειος παρέα με τον πρώτο προπονητή της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα (περίοδος 2011 - 2012) κ. Αθανάσιο Παπαστέργιο και συνεχάρη τα κορίτσια για την επιτυχία τους και την άνοδο τους στη Β´ Εθνική κατηγορία .

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη, Καλαϊτζογλου Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα, Δρενοβιάδου, αρχική ενδεκάδα χρησιμοποιήθηκαν και οι : Δεληγιαννίδου Αγ., Τσούκα Θ., Δεληγιαννίδου Α., Τελχαλάλι

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Αντώνης Παπατζίκος): Σιάπκα, Μοσχοβούδη, Λαζαρίδου, Μαχλά, Τσαραμανίδου, Καλτσίδη, Βαμπούλα, Κώττα, Αργυροπούλου, Πετροπούλου, Κεχαγιά, αρχική ενδεκάδα χρησιμοποιήθηκαν και οι : Καραγιαννίδου, Βερβερίδου, Τερζοπούλου, Παπανικολάου, Σωτήρα, Ιακωβίδου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παζαρτζικλής Γρηγόριος με βοηθούς την κ. Τριανταφυλλίδου Ελευθερία και τον κ. Χαραλαμπίδη Κων/νο

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα και τον προπονητή της Γιάννη Γιάννου για την αξιόλογη πορεία της και την άνοδο στην Β´ Εθνική κατηγορία.
Επίσης συγχαίρει την αντίπαλη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου για την ανάλογη πορεία της και την άνοδο της στην Β´ Εθνική κατηγορία καθώς την ευχαριστεί για την παρουσία της στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και ανανεώνει το ραντεβού τους στην επόμενη κατηγορία.