«Αποκάλυψη» ο Κωτσόπουλος

Ο Ατρόμητος έχασε για τρίτη φορά φέτος από τον ΠΑΟΚ και έμεινε εκτός συνέχειας του κυπέλλου, αλλά δόθηκε η ευκαιρία σε ένα παιδί, που αποκτήθηκε ως επένδυση, να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα. Ο Κώστας Κωτσόπουλος – περί ου ο λόγος- επέδειξε ποδοσφαιρικό θράσος στο ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο.

Όχι μόνο δεν ψάρωσε απέναντι σε παίκτες που παρακολουθούσε μέχρι χθες από την τηλεόραση, αλλά τους έκανε να τον αισθανθούν για τα καλά. Είχε δύο τελικές προσπάθειες για γκολ και δύο ασίστ, εκ των οποίων η μία έφερε το γκολ της προσωρινής ισοφάρισης. Αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και με τις κινήσεις του και τις αποφάσεις του έβαλε προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ενας δυνατός, τεχνίτης και διεισδυτικός φορ, που θα μας απασχολήσει ευχάριστα στο μέλλον.

Η ομάδα του Περιστερίου άρπαξε μέσα από τα χέρια πολλών ομάδων της Super League τον 20χρονο επιθετικό και άπαντες αντιληφθήκαμε στην πρώτη του εμφάνιση γιατί υπήρξε ντόρος γύρω από το όνομα του. Δόθηκε έμμεσα και η εξήγηση γιατί δεν αποκτήθηκε φορ, μετά το άσχημο μαντάτο με τον Μανούσο, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ως το φινάλε.