Εύκολη νίκη της Αγίας Βαρβάρας

Συνέχισε νικηφόρα την πορεία της η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής Κατηγορίας, το απόγευμα της Κυριακής 10/11/2019, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα Νεφέλες Πιερίας, με σκορ 5 - 1.

Η ομάδα του Αντώνη Παπατζίκου δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση και με το ξεκίνημα του αγώνα κέρδισε πέναλντι σε χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων , το εκτέλεσε εύστοχα στο 8' η αρχηγός Κιουτάχιαλη , γράφοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων έχασαν πολλές ευκαιρίες για την διεύρυνση του σκορ, αλλά σε αντεπίθεση οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με την Καπέτα στο 32' με σουτ στην κλειστή γωνία της Αργυροπούλου, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στην ομάδα της Πιερίας.

Κατάφερε να πετύχει άλλα 4 τέρματα , 2 τέρματα στο 56' και 78' με την Μπαξεβάνου , στο 82' με σουτ της Κιουτάχιαλη και το τελικό 5-1 στο 90' με την Μπαξεβάνου (πέτυχε χατ-τρικ), μετά από ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Εκτός των 5 τερμάτων οι επιθετικές του Αστέρα έχασαν πολλές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων.

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα παρόλο που είχε 2 απουσίες (Καλοψικάκη, Ευστρατίου) έπιασε πολύ καλή απόδοση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με την έλευση του νέου τεχνικού πέτυχε μεγάλη νίκη, που δίνει άλλο αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Αντώνης Παπατζίκος) : Αργυροπούλου, Τσαγκαλίδου Φ. (79' Σταφυλίδου), Τσαγκαλίδου Α., Στρίμπα, Τσεχελίδου, Φεΐμ (46'Δρενοβιάδου), Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Σιδηροπούλου (84' Κωστοπούλου), Μαργαρίτη (53' Δεληγιαννίδου), Μπαξεβάνου.

ΝΕΦΕΛΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (Αντωνία Τσακιρίδου): Αντωνιάδου, Ασσιχίδου, Ναβροζίδου, Λαζαρίδου, Ρίζου, Καπέτα, Κουκουστρίκα (11' Νικολαίδου), Μπατσαρά, Κοκκινίδου, Τριγωντζή, Σιμούλη.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Χαρίλαος Παπανώτας , με βοηθούς την κ. Ζωή Παπαδοπούλου και τον κ. Αθανάσιο Μποζατζίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.